הצופן הבקוניאני של יושו
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 240 שעות. נסו שני השבטים של יושו, ו Pisco Punch של Yusho (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את ביטר, לשלב את כל החומרים בצנצנת מייסון רחב הפה ו שיתוף macerate במשך 10 ימים. סנן ואטום.
כדי להכין קוקטייל, חום ציפורן כתום משובץ על גריל.
מערבבים טקילה, Cocchi vermouth di Torino, gran Classico, וביטרס תמרינדי בכוס ערבוב עם ארבע קוביות גדולות ומערבבים 40 פעמים. Srain לתוך זכוכית קופה ומקשטים עם קליפת תפוז משובצת ציפורן.