קושימומחה
מוכן ב240 שעות
מנות1
ציון בריאות64
מגזין

הצופן הבקוניאני של יושו

הצופן הבקוניאני של יושו
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 240 שעות. נסו שני השבטים של יושו, ו Pisco Punch של Yusho (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את ביטר, לשלב את כל החומרים בצנצנת מייסון רחב הפה ו שיתוף macerate במשך 10 ימים. סנן ואטום.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: מיושן או סלעים צונניםהצעת הגשה: מיושן או סלעים צוננים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
2
כדי להכין קוקטייל, חום ציפורן כתום משובץ על גריל.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מערבבים טקילה, Cocchi vermouth di Torino, gran Classico, וביטרס תמרינדי בכוס ערבוב עם ארבע קוביות גדולות ומערבבים 40 פעמים. Srain לתוך זכוכית קופה ומקשטים עם קליפת תפוז משובצת ציפורן.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
תמרינדי.תמרינדי.
ורמוטורמוט
הצעת הגשה: מיושן או סלעים צונניםהצעת הגשה: מיושן או סלעים צוננים
טקילהטקילה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף