הקיש של קלארק
הקיש של קלארק דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח ופלפל, גבינת מונטריי ג'ק, גבינת צ' דר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: חטיפי קלארק, עוגת האשכוליות של קלארק גייבל, ו לחם תירס דבש מחיטה מלאה של מליסה קלארק.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר, ולהניח בצד. מבשלים תרד על פי הוראות החבילה. אפשר להתקרר, ולאחר מכן לסחוט יבש.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מטגנים בצלים עד רכים ושקופים. מערבבים פטריות, ומבשלים 2 דקות, או עד רך. מערבבים בשר חזיר ובייקון מבושל.
בקערה גדולה, לשלב תרד, שמנת חמוצה, מלח ופלפל. תתחלקו, ותתפשטו לקרום העוגה.
מערבבים יחד מונטריי ג 'ק, צ' דר ופרמזן, ומפזרים על פשטידות.
להקציף יחד ביצים, חצי וחצי ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל, ושופכים על פשטידות.
מניחים פשטידות על תבנית אפייה, ואופים על המדף האמצעי בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות. החלק העליון יהיה נפוח וזהוב חום.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד במשך 5 עד 10 דקות.