הקפאת מנגו
הקפאת מנגו עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קרם פרש, סוכר, מנגו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הקפאת Mojito, איך להקפיא פנקייק, ו איך להקפיא אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מקלף ירקות חד, לקלף חצי מנגו. מחזיק את הפרי על ידי חצי unpeeled שלה, לחתוך 1/2 אינץ ' עבה לאורך פרוסות אל הבור. לאחר מכן לחתוך לרוחב על הבור כדי לשחרר את הפרוסות. חזור על התהליך עם החצי השני של המנגו, ואז לחזור עם המנגו הנותרים.
חותכים את הפרוסות לקוביות 1/2 אינץ ' ולהעביר לקערה בינונית.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר עם מיץ לימון לבשל על אש נמוכה, ערבוב, עד מומס.
בואו מגניב, ואז לשפוך על מנגו ולזרוק היטב.
העברה לתבנית אפייה רדודה מרופדת בניילון נצמד. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים עד חצי קפוא, 3 עד 4 שעות. אם המנגואים קפואים מוצק, לתת להם לעמוד במקרר עד מופשר מעט. סקופ את המנגואים לתוך קערות בודדות טפטוף עם frache crme.