הרוטב הלח של סבתא סטול.
הרוטב הלח של סבתא סטול יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עוף, עופות תיבול, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: הרוטב הלח של סבתא סטול., רוטב עוף לח, ו Mama Mac ' S Very Moist Sage Dressing.
הוראות
מחממים התנור ל 177°. גריז 9x13x2 אינץ ovenproof מנה או לרסס עם ספריי nonstick.
שים את העוף בסיר בינוני, להוסיף 1 1/2 מרק כוסות, מקום על חום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך 1 עד 1 1/2 שעות, הוספת מים אם הנוזל רותח החוצה. מסננים ושומרים את המרק. קוצצים גס את הקרביים, מסירים עצמות או שומן נוסף. אתה צריך בערך 1 כוס קרביים.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את העוף ואת הלחם. במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה, מחממים את החמאה עד שהיא שרה (היא קצפית).
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
יוצקים לתוך תערובת הלחם. מערבבים את התיבול העופות, פטרוזיליה, מלח ופלפל, ומספיק מרק ג ' יבלט שמור כדי להרטיב את התערובת, הוספת מרק רגיל, במידת הצורך, כך שאתה משתמש על 1 1/2 כדי 2 1/2 כוסות כולם יחד. לזרוק ביסודיות לשפוך את הרוטב לתוך המנה מוכנה.
אופים 30 דקות, הוספת מלאי יותר לפי הצורך כדי לשמור על לחה ההלבשה.
ההלבשה יכול להיות בקירור עד 3 ימים או קפוא עד 3 חודשים.
תן לו להפשיר במקרר בן לילה, לכסות בנייר כסף, לחמם ב 350 ° F. במשך 30 דקות.
Nathalie Dupree ' s Comfortable Entertaining by Nathalie Dupree