השפמנון המטוגן בשמן עמוק של ביג דדי.
השפמנון המטוגן של ביג דדי הוא ... חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך אבקת אפייה, קמח, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה מ Foodnetwork יש 66 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: השפמנון המטוגן בשמן עמוק של ביג דדי., שפמנון מטוגן, ו שפמנון מטוגן.
הוראות
מחממים טיגון עמוק ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה, להוסיף את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, מלח קאיין ו whisk לשלב.
להקציף את הבירה, כדי להיות בטוח כדי להסיר כל גושים.
חותכים את פילה שפמנון בחצי לאורכו כדי להפוך 2 רצועות. אם תרצה, לחתוך לחתיכות בגודל ביס. בקערה קטנה מוסיפים את המלח, הפלפל ושום מגורען. מתבלים את הפילה עם חלק מתערובת המלח. שמור את תערובת המלח הנותרת לשימוש נוסף.
טובלים כל רצועה בבלילת הבירה ומוסיפים למטגן, כמה בכל פעם, מזיזים אותם כדי שלא ידבקו. מטגנים עד חום ופריך, על 3 עד 4 דקות.
הסר מן הטיגון לצלחת הגשה. חזור עם הפילה הנותרים ותבלע את הדגים עם מיץ לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.