קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות15
ציון בריאות19
מגזין

התענוג של בודהה (ג'אי)

התענוג של בודהה (ג'אי)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל תענוג של בודהה (Jai). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 334 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, שמן צמחי, מקלות שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו תענוג של בודהה, תענוג של בודהה, ו תענוג של בודהה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשריית החומרים המיובשים: 1
2
מניחים את פטריות שיטאקה מיובשות בקערה בינונית, מכסים עם 3 כוסות מים חמים, ומשרים עד מתרכך, לפחות 5 שעות או לילה.2
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה מיובשותפטריות שיטאקה מיובשות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את מקלות השעועית המיובשים ואת ניצני שושן יבשים בקערות גדולות נפרדות, לכסות כל אחד עם מים חמים, ולתת לשבת במשך 1 שעה כדי לרכך, לוודא שהם שקועים במים ושוברים את כל ניצני שושן כי הם דבק יחד.3
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים את הטחב השחור היבש ואת הפטרייה השחורה המיובשת בקערות בינוניות נפרדות. מכסים כל אחד במים חמים ולתת לשבת במשך 1 שעה כדי לרכך, לוודא שהם שקועים במים.4Bring 8 כוסות מים לרתיחה בסיר 12 ליטר גדול עם מכסה הדוק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הסר מהחום, להוסיף את טופו מטוגן עמוק כדורי גלוטן, ולהכניס אותם על ידי הצבת צלחת קטנה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
6
בואו לשבת 15 דקות כדי להסיר חלק השמן מן כדורי טופו וגלוטן.להכנת החומרים הספוגים:1באמצעות כף מחוררת, להעביר את פטריות שיטאקה ללוח חיתוך, להיזהר לא להפריע משקעים מחוספסים על החלק התחתון של הקערה. לקצץ את הגבעולים הקשים לחתוך כל פטריות לשניים; להפריש. לאט לאט לשפוך 2 כוסות של הנוזל השריית לתוך כוס מדידה, משאיר את המשקע מאחור; להפריש. השליכו את הנוזל ואת המשקעים הנותרים.2
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מסננים את מקלות השעועית וחותכים לרוחב לחתיכות 1-1 / 2 אינץ'; להפריש.3
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
8
מסננים את ניצני שושן ולקשור קשר באמצע כל; להפריש.4
9
מסננים את הטחב, מניחים בקערה בינונית, מוסיפים 1 כפית שמן צמחי וקמצוץ גדול של מלח, וזורקים לשלב; להפריש.5
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מסננים את הפטרייה השחורה; להפריש.6
11
מסננים את כדורי טופו וגלוטן מן הקומקום; לנקות את הקומקום ולהניח אותו בצד. כאשר כדורי טופו וגלוטן הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, בעדינות לסחוט חלק הנוזל העודף; להפריש.לבישול jai: 1Set stockpot על הכיריים.2
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
12
מחממים ווק 14 אינץ ' על חום גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
13
טפטוף ב 1 כף השמן סביב היקף הווק ולהוסיף את פטריות שיטאקה וקש בשכבה אפילו. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח וקמצוץ קטן של סוכר, באמצעות מרית מתכת, מערבבים ומטגנים עד הפטריות ריחניים ומתחילים לרכך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קשפטריות קש
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
שתיית קשיותשתיית קשיות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
14
העברה לקומקום.3one מרכיב בכל פעם, באמצעות 1 כף שמן עבור כל ותבלינים עם מלח וסוכר, מערבבים ומטגנים את מקלות קורט שעועית, מוס, תירס תינוק, ואגוזי גינקו עד שהתרכך מעט, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס בייביתירס בייבי
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
15
להעביר כל אצווה לקומקום.4באמצעות 1 כף של שמן ותבלינים עם מלח וסוכר, מערבבים ומטגנים את כדורי טופו וגלוטן יחד עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
16
העברה לקומקום.5באמצעות 1 כף שמן תיבול עם מלח וסוכר, מערבבים ומטגנים את יורה במבוק משומר טרי יחד עד מחומם דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
17
העברה לקומקום.6Stir החומרים בקומקום יחד עד בשילוב ביסודיות.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
18
מוסיפים את הנוזל השריית פטריות שמורות, נוזל פטריות משומר, ומספיק מים רק כדי לכסות את החומרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.7בעוד, לחתוך את כרוב נאפה בחצי אורך, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לחתיכות 1 אינץ', להשליך את הליבה; להפריש. לקצץ את הקצוות את בוק צ 'וי לחתוך לחתיכות 2 אינץ' (אין צורך לחתוך אם אתה משתמש בייבי בוק צ ' וי לבבות); להפריש.8
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
כרוב נאפהכרוב נאפה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
19
לחמם את הווק על חום גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
20
טפטוף ב 1 כף השמן סביב המערכת ולהוסיף את הכרוב שמורות זנגביל. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח וקמצוץ קטן של סוכר ומערבבים עד שהכרוב רק מתחיל לנבול, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
21
העברה לקומקום.9
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
22
טפטוף ב 1 כף השמן סביב ההיקף של ווק ולהוסיף את בוק צ ' וי. העונה עם קמצוץ גדול של מלח וקמצוץ קטן של סוכר ומערבבים ומטגנים עד בוק צ ' וי רק מתחיל לנבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
23
העברה לקומקום.10One בכל פעם, באמצעות 1 כף שמן עבור כל ותבלינים עם מלח וסוכר, מערבבים ומטגנים את הגזר, פטריות שחורות, ניצנים לילי עד מצופה בשמן, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
24
להעביר כל אצווה לקומקום.11stir jai יחד לשלב ביסודיות.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
25
הוסף מספיק מים רק כדי לכסות את החומרים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכל החומרים מבושלים דרך ומכרז, על 1 עד 1 1/2 שעות. מערבבים באפונת השלג. טעם ועונה עם מלח ורוטב סויה לפי הצורך. אם תבחר, לשרת עם אורז מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
26
שתף מתכון זה
27
הדפס
28
דוא " ל
29
שמור (102)

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייבי בוק צ'וי או בייבי בוק צ' וי לבבות, שטף ומיובשבייבי בוק צ'וי או בייבי בוק צ' וי לבבות, שטף ומיובש454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תירס בייבי, סחוטתירס בייבי, סחוט198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טרי מבושל במבוק יורה, פרוס לרוחב 1/4 אינץ ' עבהטרי מבושל במבוק יורה, פרוס לרוחב 1/4 אינץ ' עבה170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקלות גומי שעועית יבשיםמקלות גומי שעועית יבשים1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 גרם פטריות שחורות מיובשות, המכונה גם אוזן ענן או אוזן עץ (כ 4 אונקיות טריות)1/2 גרם פטריות שחורות מיובשות, המכונה גם אוזן ענן או אוזן עץ (כ 4 אונקיות טריות)1אינצ ' יםעבה על ידי 1/2 אינץ 'ארוך) פרוסות ג' ינג'ר קלופים, מרוסק עם הצד של סכין שף כדי לשטח מעטעבה על ידי 1/2 אינץ 'ארוך) פרוסות ג' ינג'ר קלופים, מרוסק עם הצד של סכין שף כדי לשטח מעט15ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכר מגורעןסוכר מגורען28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טחב שחור מיובשטחב שחור מיובש15ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כדורי גלוטן מטוגנים (כ -18)כדורי גלוטן מטוגנים (כ -18)907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כרוב נאפה בינוני (אודותכרוב נאפה בינוני (אודות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות הפגיזו אגוזים טריים או משומרים מנוקזים (אודותאונקיות הפגיזו אגוזים טריים או משומרים מנוקזים (אודות57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שיטאקה שחורות מיובשות (כ -15 בינוני)פטריות שיטאקה שחורות מיובשות (כ -15 בינוני)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק15ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב סויהרוטב סויה850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות קש, מנוקזות, נוזל שמורותפטריות קש, מנוקזות, נוזל שמורות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ריבועי טופו מטוגניםריבועי טופו מטוגנים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצאים לירות במבוק במים, מרוקן פרוס לרוחב 1/4 אינץ ' עבהחצאים לירות במבוק במים, מרוקן פרוס לרוחב 1/4 אינץ ' עבה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 אונקיות ניצני שושן יבשים (אודות1/2 אונקיות ניצני שושן יבשים (אודות