התפשטות פלפל אדום קלוי
אם יש לך עגבניות שזיף, פלפלים, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
פלפלים אדומים צלויים, עגבניות, שום ובצל תחת מטלית או על גריל ב 425 מעלות F, פונה לצלות את כל הצדדים, עד עגבניות ופלפלים הם שלפוחיות, מושחר ורך שום ובצל מושחרים כתמים.
מניחים פלפל ועגבניות בשקיות נייר, פתיחה מאובטחת ולתת מגניב על 15 דקות. אפשר שום ובצל להתקרר. מקלפים שום ובצל. קוצצים דק שום. תניח בצד. דק קוצצים בצל, מדידה 1/4 כוס. תניח בצד. פיל ופלפלי זרע ועגבניות.
מניחים פלפלים ועגבניות במעבד מזון או בבלנדר, עובדים בקבוצות, ומעבדים עד חלקה.
צנצנות חום ומכסים במים רותחים עד מוכן לשימוש. אל תרתח. שים את הרצועות בצד.
מערבבים פלפל וריר עגבניות, שום, בצל, חומץ, בזיליקום, סוכר ומלח בסיר גדול. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד שהתערובת מתעבה ותלים על כף, כ 20 דקות.
מצקת חם להפיץ לתוך צנצנות חמות עוזב 1/2 אינץ ' headspace. נגב שפה. מכסה חם במרכז על צנצנת. החל הלהקה ולהתאים עד בכושר הוא fingertip הדוק.
תהליך בתוך מיכל מים רותחים במשך 10 דקות, התאמת גובה.
הסר צנצנות מגניב. בדוק מכסים לאטום לאחר 24 שעות. מכסה לא צריך להגמיש למעלה ולמטה כאשר מרכז לחוץ.