קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

ואכרין

ואכרין
Vacherin היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -67 גרם חלבון , 95 גרם שומן ובסך הכל 3877 קלוריות . , מתכון זה מכסה 60% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם שקדים, קרם דה מרון, שמנת להקצפה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 77% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מנגו-בזיליקום Vacherin , Mango-Basil Vacherin , ו- Vacherin עם קצפת ופירות יער מעורבים .

הוראות

1
דיסקיות המרנג: מפרידים את החלבונים מהחלמונים של הביצה, מנפים את הקמח, מנפים את אבקת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
(משחת ערמונים, זמינה בחנויות מזון מיוחדות)(משחת ערמונים, זמינה בחנויות מזון מיוחדות)
עוגת ספוג עגולהעוגת ספוג עגולה
עוגת ספוג 1 (9 אינץ') עגולהעוגת ספוג 1 (9 אינץ') עגולה
עוגת ספוג עגולהעוגת ספוג עגולה
2
מחממים את התנור ל-225 מעלות F. משמנים ומפדרים תבנית עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים זרבובית רגילה בשק זילוף.
4
מכינים את המרנגים על ידי הקצפה בקערה גדולה את החלבונים של הביצים לקצף יציב מאוד. מקציפים פנימה את המלח והמים, ומתחילים להקציף בהדרגה את הסוכר לאט לאט (אם זה נעשה מהר מדי, החלבונים יאבדו מנפחם ויהפכו כמעט נוזליים). מקפלים פנימה את כף הסוכר האחרונה. התערובת אמורה כעת לקבל ברק טוב ולהיות מאוד "שיא". כעת מניחים את תערובת המרנג הלבנה המנצנצת לתוך שקית הכוח ומעבירים אותה לשני עיגולים בגודל 9 אינץ' (בקוטר של העוגה) על תבנית העוגיות ומפדרים באבקת השוקולד. לאחר מכן ניתן להעביר את התערובת שנותרה לצורות של חיות קטנות כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מכניסים את תערובת המרנג מיד לתנור שחומם מראש (225 מעלות פרנהייט) במדף האמצעי ואופים במשך 2 1/2 שעות. כשהם מוכנים, הדיסקים והחיות צריכות להתרומם בקלות מתבנית האפייה ולהיות צליל חלול כשנקים בעדינות, ניתן לקרר אותן על רשת עד שיידרש. אפשר גם לשמור אותם בפח אטום למספר ימים, אם תרצו להכין את הקינוח הזה מבעוד מועד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מילוי שמנת: מקציפים את השמנת לקצף יציב ומחלקים את השמנת ל-2 קערות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
אפשר להניח את השקדים על תבנית ולצלות אותם עד להזהבה ולהתקרר. כעת ניתן לפצל את עוגת הספוג ל-2 ולהשרות את הבסיס קלות ברום.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
מניחים את בסיס העוגה על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2
מורחים על זה מעט מחית ערמונים ולאחר מכן מנה טובה של שמנת טרייה מקערה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מקפיצים את השכבה השנייה של עוגת הספוג מעל ומפזרים רום.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
דבש הדריםדבש הדרים
4
לקרם שבקערה הראשונה מוסיפים עוד ממחית הערמונים ומקציפים היטב. מערבבים יחד עם רום. שולפים את זה על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לוקחים שכבה אחת מהמרנג האפוי והצונן ומניחים אותה מעל.
6
מהקערה השנייה לוקחים את הפירה, הקצפת ומורחים שכבה עבה מזה בעדינות על גבי דיסקית המרנג.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מורידים מעל את הסיבוב השני של המרנג. לשארית הקרם, מוסיפים את אחרון מחית הערמונים ומורחים זאת על דפנות הוואשרין ושכבה דקה מעל, בעזרת סכין פלטה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
8
מהדקים בעדינות את השקדים המתקלפים על הדפנות. מקשטים את החלק העליון בחיות מרנג ומפדרים באבקת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים