וונטונים נקניקים אפויים
וונטון נקניק אפוי הוא הר ד ' יצירה המגישה 20. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם נקניקיית חזיר בתפזורת, גזר, עטיפות וונטון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון של 13%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: נקניק פלפל ירוק וונטונים, נקניקיית פלפל ירוק וונטונים, ו נקניק פלפל ירוק וונטונים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה ערמונים של גזר ומים.
בינתיים, בקערה, שלבו עמילן תירס וג ' ינג ' ר. מערבבים פנימה את המרק, השרי או המרק הנוסף ורוטב הסויה לתערובת אחידה. מערבבים לתערובת נקניקיות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
לחץ בעדינות על עטיפות וונטון לכוסות מאפינס מיניאטוריות המצופות בתרסיס בישול. מצפים קלות את וונטונים בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 למשך 5 דקות.
מוציאים את הוונטונים מהכוסות ומסדרים הפוך על ניירות אפייה משומנים.
אופים 5 דקות יותר או עד להזהבה בהירה. הופכים וונטונים; ממלאים כל אחד בערך 1 כפית תערובת נקניקיות.
אופים 2-3 דקות או עד שהמילוי מחומם.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 600 דולר.
![מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו קורנים וחושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.