קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

ווסייל

ווסייל
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, ווסייל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 543 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. 430 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גרגרי פלפל אנגלי, תפוחי פוג'י, ג' ינג'ר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 40%, המנה הזו מוצקה. נסו ווסייל, ווסייל, ו ווסייל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מכניסים את התפוחים לתבנית אפייה מזכוכית בגודל 8 על 8 אינץ'. כף את הסוכר החום למרכז כל תפוח, וחלק את הסוכר באופן שווה ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
4
יוצקים את המים לתחתית המנה ואופים עד שהם רכים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
יוצקים את האייל והמדיירה לסיר איטי גדול.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
6
מכניסים את הציפורן, הפלפל האנגלי והקינמון לשקית מוסלין קטנה או בד גבינה, קשורים בחוט מטבח, ומוסיפים לסיר האיטי יחד עם הג ' ינג ' ר ואגוז המוסקט. הגדר את סיר איטי לחום בינוני ולהביא את התערובת לפחות 120 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
7
מוסיפים את החלבונים לקערה בינונית ובעזרת מערבל ידני מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מכניסים את החלמונים לקערה נפרדת ומקציפים עד שהם מוארים בצבע ומקציפים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים את החלבונים לחלמונים ובעזרת מערבל הידיים מקציפים, רק עד לאיחוד. מוסיפים לאט לאט 4 עד 6 אונקיות מתערובת האלכוהול מהכיריים האיטיות לתערובת הביצים, ומקציפים עם מערבל הידיים במהירות נמוכה. מחזירים את התערובת הזו לסיר האיטי ומקציפים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
אלכוהולאלכוהול
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מוסיפים את התפוחים והנוזל מתבנית האפייה לווסייל ומערבבים לאיחוד. מצקת לכוסות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מצקתמצקת

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. דיווה ויוה מוסקטו קולדה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.