וופלים מחיטה מלאה עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם סוכר, שמן בוטנים, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו וופלים מחיטה מלאה, וופלים מחיטה מלאה, ו בננה בננה וופלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים את השמרים על המים בקערת ערבוב גדולה; לתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
מוסיף את חלב החמאה, שמן, סוכר וקמח לטאטא עד חלקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
עוטף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מקציף
קערה
3
מחממים מכשיר להכנת ואפלים.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
4
לטאטא את שיבולת השועל, חלבונים ביצה, סודה לשתיה, ומלח לתוך הבלילה ופל עד חלקה. ערפל קל ברזל ופל חם עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
סודה לשתייה
חלבונים
שיבולת שועל
מלח
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
מקציף
5
הוסף כ 1/3 כוס הבלילה לכל קטע, באמצעות החלק האחורי של כף כדי להפיץ את הבלילה לקצוות. מבשלים עד הוופלים הם פריך וזהוב חום, 5 עד 7 דקות. חזור עם הבלילה שנותרה.