קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

וידויים של מכור לאפרסק-עוגת אפרסק שמנת חמוצה

וידויים של מכור לאפרסק-עוגת אפרסק שמנת חמוצה
וידויים של עוגת אפרסק מכורה שמנת חמוצה אפרסק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . 71 אדם התרשמו מתכון זה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. אם יש לכם מלח כשר, מי קרח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת אפרסק עם ציפוי אפרסק חמוץ, עוגת אפרסק שמנת חמוצה, ו עוגת אפרסק שמנת חמוצה.

הוראות

1
הפוך את הקרום: הדופק 1 ¼ כוס קמח, 2 כפות סוכר, ו 1/8 כפית מלח במעבד מזון לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
הוסף 8 כפות נתחי חמאה (כ 4 אונקיות לפי משקל); תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
מוסיפים חלמון ביצה, ודופק. עם ריצת המכונה, להוסיף מי קרח בזרם איטי, יציב דרך צינור הזנה עד הבצק נשאר מתפורר אבל מתחיל רק להחזיק יחד. להפוך את הבצק על משטח עבודה; צורה לדיסק. לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה (עד 2 ימים).הפוך את ציפוי הסוכר החום: באמצעות מזלג לערבב את הסוכר החום, הנותרים 3 כפות קמח, אבקת אפייה, קמצוץ של מלח בקערה בינונית עד משולב היטב יותר אבקתי מאשר clumpy. באמצעות הידיים או בלנדר מאפה, לחתוך הנותרים 4 כפות חמאה עד תערובת דומה פירורים גס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מגלגלים את הבצק: על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לבערך 1/8 אינץ'. להתאים לתוך צלחת עוגה ½ 9 או 10 אינץ '(כ 1 ½ אינץ ' עמוק). לקצץ קצה 1 אינץ'; לקפל מתחת, ו crimp או לקשט לפי הצורך. תנקב את תחתית הבצק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
העבר למקפיא במשך 30 דקות. הבצק הזה יכול להיות דביק, לפעמים קל יותר לגלגל אותו בין יריעות מקומח של קלף.עיוור אופים את הקרום: מחממים תנור ל 400 מעלות f. קרום עם נייר קלף, וממלאים עם משקולות עוגה או שעועית יבשה. ודא שהשפה מכוסה לחלוטין בקלף או לעשות צווארון לסכל כדי להיות בטוח; אופים במשך 10 דקות. בזהירות להסיר משקולות קלף. חזור לתנור ואופה עד חום זהוב בקושי חיוור, 5 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
להעביר מתלה חוט מגניב; להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות.הפוך את המילוי: פרוסה כל אחד מארבעה חצאי אפרסק ל 3 פלחי שווים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
חותכים את 2 חצאי אפרסק הנותרים לקוביות ½ אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
8
שים את טריזי אפרסק וקוביות יחד לתוך קערה בינונית, ומפזרים סוכר מגורען וקמצוץ של מלח; בעדינות לזרוק את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
בואו לעמוד 15 דקות. בינתיים מורחים חצי שמנת חמוצה על החלק התחתון של קרום מקורר; מפזרים שליש ציפוי הסוכר החום על גבי שמנת חמוצה. מסדרים את טריזי האפרסק בתבנית מעגלית הדוקה, לוחצים או חופפים אותם מעט כדי להתאים בנוחות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
10
מורחים את האפרסקים חתוכים הנותרים ואת כל הנוזל המצטבר באופן שווה על טריזי האפרסק; להפיץ או לנקד את החלק העליון עם הנותרים 3 כפות שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
11
מפזרים עם ציפוי סוכר חום שנותר.מכסים רק את הקצה החשוף של הקרום עם טבעת של נייר כדי לשמור על הקרום מלהיות חום מדי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
לאפות עוגה עד מילוי מבעבע ציפוי זהוב חום, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
בואו להתקרר על מתלה תיל לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.כמו זה: כמו טעינה...