קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

ויטראז'קישוטים

ויטראז'קישוטים
גשו לסופר וקנו סוכריות שקוף בצבעים, סוכר חום היטב, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: ויטראז'עוגיות קישוטים, ויטראז'עוגיות קישוטים, ו ויטראז'עוגיות.

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, זנגביל, ואגוז מוסקט. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה גדולה, עם מערבל חשמלי, לנצח את החמאה על מהירות בינונית עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיף את הסוכר ואת מולסה ופעימה במשך 2 דקות. הכה במים. במהירות נמוכה, להכות בתערובת הקמח עד צורות בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
אסוף את הבצק לכדור ועטוף בניילון נצמד. מקררים עד חברה, לפחות 1 שעה או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
מחממים התנור ל 350°f. יריעות עוגיות קו עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מחלקים את הבצק לשלישים. מחלקים כל שליש ל-10 חלקים שווים. באמצעות כפות הידיים שלך, לגלגל כל חתיכה על משטח עבודה מקומח קלות לתוך חבל 1/4 עד 1/2 אינץ ' בקוטר. בעדינות לעקוב אחר העיצוב של הבחירה שלך על גבי יריעות עוגיות מוכנות (כף עץ או מקל אכילה עובד היטב עבור התחקות על נייר). מתאר כל עיצוב עם חבל של בצק, הקשה על הקצוות יחד כדי לאטום בבטחה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מקלות אכילהמקלות אכילה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מפזרים את החלק הפנימי של כל עיצוב עם סוכריות כתוש, חלוקת הממתקים באופן שווה בין העיצובים המתוארים ויצירת שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
8
אופים במרכז התנור או עד הקצוות של העוגיות הם זהובים והממתקים נמסו, 6 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
תנו לעוגיות להתקרר על יריעות העוגיות על מדפי תיל עד שהממתקים יתקשו, בערך 5 דקות. בעדינות לקלף את נייר הכסף מן העוגיות ולהעביר את המדפים כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
כדי להפוך את העוגייה לקישוט עץ, צרף לולאה העשויה מהבצק לחלק העליון של כל עוגייה לפני האפייה. לאחר העוגייה אפויה, חוט חתיכת סרט דרך הלולאה ולקשור את הסרט בקשת. כדי להפוך את הקישוטים האלה במסיבה, להכין את דפוסי הקרטון מראש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2
ממסיבת עוגיות שמחה מאוד: איך לתכנן ולארח חילופי עוגיות חג המולד על ידי ברברה גרונס ווירג ' יניה ואן Vynct. זכויות יוצרים טקסט © 2010 By Barbara Grunes And Virginia Van Vynckt; photographs copyright © 2010 by France Ruffenach. Published by Chronicle Books, LLC.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים