קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

ויניגרט בלסמי

ויניגרט בלסמי
גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שום, חרדל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. . עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ויניגרט בלסמי, ויניגרט בלסמי, ו ויניגרט בלסמי.

הוראות

1
בקערה קטנה, להקציף יחד שמן זית, חומץ בלסמי לבן, שום, אבקת חרדל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור. מערבבים עשבי תיבול טריים טחון אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי לבןחומץ בלסמי לבן
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת חרדלאבקת חרדל
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.