קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ויניגרט שעועית ראנר

ויניגרט שעועית ראנר
מתכון רץ שעועית ויניגרט יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש ביצים, שן שום, שמן זית בתולה, וחרדל. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, ויניגרט שעועית ראנר, סלט שעועית רץ חם, ו קארי שעועית רץ סרי לנקה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שים את הביצים לתוך מחבת של מים קרים, להביא לרתיחה, ואז מבשלים במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
שים את השעועית לתוך ספינת קיטור או מסננת חסינת חום, מכסים ואדים על מחבת הביצה במשך 4-5 דקות או עד רק רך וירוק בהיר מאוד. בינתיים, לטאטא את חומרי ההלבשה יחד ומתבלים עם מלח ופלפל. לקרר את הביצים מתחת למים קרים, ואז לקלף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מחממים מחבת ומוסיפים שמן. כאשר חם, טיפ בפירורי הלחם וכרוב שום שלם. מערבבים במשך כ 3 דקות עד קלוי וזהב, ופשוט חדורים בשום. קוצצים את הביצים, עירית ואנשובי ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לזרוק את השעועית עם ההלבשה בעוד עדיין חם, ואז לגרוף על צלחת הגשה. למעלה עם תערובת אנשובי ופירורים, ולאחר מכן כפית על כל רוטב שנותר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o