מתכון רץ שעועית ויניגרט יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש ביצים, שן שום, שמן זית בתולה, וחרדל. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, ויניגרט שעועית ראנר, סלט שעועית רץ חם, ו קארי שעועית רץ סרי לנקה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
שים את הביצים לתוך מחבת של מים קרים, להביא לרתיחה, ואז מבשלים במשך 8 דקות.
שים את השעועית לתוך ספינת קיטור או מסננת חסינת חום, מכסים ואדים על מחבת הביצה במשך 4-5 דקות או עד רק רך וירוק בהיר מאוד. בינתיים, לטאטא את חומרי ההלבשה יחד ומתבלים עם מלח ופלפל. לקרר את הביצים מתחת למים קרים, ואז לקלף.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים מחבת ומוסיפים שמן. כאשר חם, טיפ בפירורי הלחם וכרוב שום שלם. מערבבים במשך כ 3 דקות עד קלוי וזהב, ופשוט חדורים בשום. קוצצים את הביצים, עירית ואנשובי ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
תערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
לזרוק את השעועית עם ההלבשה בעוד עדיין חם, ואז לגרוף על צלחת הגשה. למעלה עם תערובת אנשובי ופירורים, ולאחר מכן כפית על כל רוטב שנותר בקערה.