והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1078 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. אם יש לך סוכר מגורען, סוכר מגורען, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת שוקולד ויסקי Bundt עם רוטב קרמל ויסקי, Cupcakes סיידר קשה עם תפוחים קרמל ויסקי & חמאה ויסקי (+יום הולדת בלוג!), ו עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 177°. קל לרסס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במעבד מזון, מניחים קמח, שיבולת שועל, סוכר מגורען 3/4 כוס, סוכר חום ומלח. כיסוי; תהליך עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
תוסיף חמאה. מכסים; תהליך עם פולסים on-and-off עד התערובת היא עקביות של פירורים גסים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
בקערה גדולה, מערבבים את כל חומרי המילוי.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים לתבנית אפייה. להתפורר ציפוי על תערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, בסיר 1 ליטר, חום 1 1/2 כוסות סוכר מגורען והמים מעל חום בינוני גבוה עד בצורת בועות ותערובת הוא רותח. אל תערבבי. מדי פעם להרים סיר מחום תערובת בעדינות לסובב תוך סוכר הוא חימום. בעוד 10 דקות, סוכר יתחיל לקרמל. מבשלים עד התערובת היא צבע ענבר עשיר, כהה. להפחית את החום לנמוך. מערבבים בקרם הקצפה עם מקציף עד תערובת מעורבב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
אינסטנט פודינג לימון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
הסר סיר מחום; יוצקים רוטב לתוך צנצנת או קערה חסינת חום. מערבבים וניל, 3 כפות ויסקי 2 כפות מיץ תפוזים. מקררים עד הגשה (רוטב יעבה כפי שהוא מתקרר).