קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ויסקי תפוח פריך עם רוטב קרמל ויסקי

ויסקי תפוח פריך עם רוטב קרמל ויסקי
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1078 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. אם יש לך סוכר מגורען, סוכר מגורען, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת שוקולד ויסקי Bundt עם רוטב קרמל ויסקי, Cupcakes סיידר קשה עם תפוחים קרמל ויסקי & חמאה ויסקי (+יום הולדת בלוג!), ו עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. קל לרסס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במעבד מזון, מניחים קמח, שיבולת שועל, סוכר מגורען 3/4 כוס, סוכר חום ומלח. כיסוי; תהליך עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
תוסיף חמאה. מכסים; תהליך עם פולסים on-and-off עד התערובת היא עקביות של פירורים גסים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
בקערה גדולה, מערבבים את כל חומרי המילוי.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים לתבנית אפייה. להתפורר ציפוי על תערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, בסיר 1 ליטר, חום 1 1/2 כוסות סוכר מגורען והמים מעל חום בינוני גבוה עד בצורת בועות ותערובת הוא רותח. אל תערבבי. מדי פעם להרים סיר מחום תערובת בעדינות לסובב תוך סוכר הוא חימום. בעוד 10 דקות, סוכר יתחיל לקרמל. מבשלים עד התערובת היא צבע ענבר עשיר, כהה. להפחית את החום לנמוך. מערבבים בקרם הקצפה עם מקציף עד תערובת מעורבב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
הסר סיר מחום; יוצקים רוטב לתוך צנצנת או קערה חסינת חום. מערבבים וניל, 3 כפות ויסקי 2 כפות מיץ תפוזים. מקררים עד הגשה (רוטב יעבה כפי שהוא מתקרר).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
וויסקי.וויסקי.
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מגישים תפוח פריך חם עם גלידה; טפטוף עם רוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לשימור,לשימור,
10
מקשטים עם עלי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)

מרכיבים

1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, חתוכה לחתיכותחמאה, חתוכה לחתיכות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל המטרה זהבקמח לכל המטרה זהב2(יכול להיות או להרחיק)עלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון11 קילו קישואים,אגוז מוסקט מגורד טרי או טחוןאגוז מוסקט מגורד טרי או טחון2(חוֹרֶף)וויסקי בטעם דבש.וויסקי בטעם דבש.3(חוֹרֶף)וויסקי בטעם דבש.וויסקי בטעם דבש.11 קילו קישואים,קליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבישול מהיר או שיבולת שועל מיושנתבישול מהיר או שיבולת שועל מיושנת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה2(חוֹרֶף)1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה11 קילו קישואים,קליפת תפוז מגוררתקליפת תפוז מגוררת8תפוחים טעים זהב, קלופים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץתפוחים טעים זהב, קלופים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1sprigטימין טריטימין טרי1(יכול להיות או להרחיק)ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי8ריבס, קצוץ טרי או קפואגלידת ונילגלידת וניל796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון