קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי קינמון שוקולד

ריבועי קינמון שוקולד
המתכון ריבועי קינמון שוקולד ניתן להכין בכ-40 דקות . מתכון זה מכיל 36 מנות עם 120 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. תמורת 15 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, חלבון ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמזנון מאוד זול. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 11% . מתכונים דומים: ריבועי כמהין שוקולד קינמון אגוזים , ריבועי קינמון דביקים וריבועי קינמון קפוצ'ינו .

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים את החמאה, הקצרה והסוכר לקרם בהיר ותפוח. טורפים פנימה ביצה וחלמון.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות קיצור4-1/2 כפיות קיצור
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
(מעט 2 אונקיות)(מעט 2 אונקיות)
עלי נענע טריים שנקטפועלי נענע טריים שנקטפו
5 כוסות קוקוס, מחולק5 כוסות קוקוס, מחולק
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליטר (בערך שמנת כבדהליטר (בערך שמנת כבדה
2
מערבבים קמח, קינמון, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר חום בהיר ארוז (7.75 אונקיות)1 כוס סוכר חום בהיר ארוז (7.75 אונקיות)
3 עד 6 טיפות צבע מאכל אדום, אופציונלי3 עד 6 טיפות צבע מאכל אדום, אופציונלי
לכל פאונד), ולכל פאונד), ו
1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות
3
מורחים לתוך 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה. מקציפים חלבון ביצה עד לקבלת קצף; להבריש מעל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
4-1/2 כפיות אורגנו טרי קצוץ4-1/2 כפיות אורגנו טרי קצוץ
1/2 כוס ברוקולי טרי קצוץ דק1/2 כוס ברוקולי טרי קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
רגל כבש, מעצםרגל כבש, מעצם
4
שלבו את השוקולד צ'יפס, האגוזים, הסוכר והקינמון; מפזרים מעל בצק.
מרכיבים שתצטרך
פזורים צבעוניים, אגוזים קצוצים או קוקוס פתיתיםפזורים צבעוניים, אגוזים קצוצים או קוקוס פתיתים
3 עד 6 טיפות צבע מאכל אדום, אופציונלי3 עד 6 טיפות צבע מאכל אדום, אופציונלי
1/2 כוס ברוקולי טרי קצוץ דק1/2 כוס ברוקולי טרי קצוץ דק
עלי נענע טריים שנקטפועלי נענע טריים שנקטפו
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
5
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
טוויסט ליקריץ מתפרקטוויסט ליקריץ מתפרק
1 שקית 14 אונקיות פתיתי קוקוס ממותקים1 שקית 14 אונקיות פתיתי קוקוס ממותקים
6
חותכים לריבועים.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Vietti Cascinetta Moscato d'Asti עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
צבע צהוב שמש חיוור וקריזנט קל, למוסקטו ד'אסטי הזה יש ניחוחות עזים של אפרסקים, עלי ורדים וג'ינג'ר. בחיך הוא מתוק עדין ונוצץ עם חמיצות צנועה, איזון טוב, מורכבות טובה וסיומת של משמשים טריים. נפלא כאפריטיף, מלווה מושלם למטבח הפאן-אסיאתי וללובסטר, כמו גם מאפים, קינוחים על בסיס פירות וקרמימים וגבינות כחולות.