אם יש לך בערך 55 דקות לבלות במטבח, שיבולת שועל אפויה של אוכמניות ואפרסק עשויה להיות מתכון צמחוני אדיר ללא גלוטן ולקטו אובו שכדאי לנסות. תמורת $1.04 למנה , אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 9. מנה אחת מכילה 370 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם חלבונים, אוכמניות, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון ספונקולרי של 47% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: שיבולת שועל אפויה אוכמניות ואפרסק , שיבולת שועל אפויה אוכמניות אפרסק , ושיבולת שועל אפויה אוכמניות אפרסק .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את שיבולת השועל, הסוכר החום, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מקציפים את החלבונים, הביצה, החלב, השמן והוניל; מוסיפים לחומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דבש הדרים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מניחים לעמוד 5 דקות. מערבבים פנימה אפרסקים ואוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'