קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

וניל-ג'ינג'ר-אגס קראמבל

וניל-ג'ינג'ר-אגס קראמבל
וניל-ג'ינג'ר-אגס קראמבל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 216 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 99 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קמח זהב, חמאה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו קרמבל ג'ינג'ר-אגס, אגס ג'ינג'ר קראמבל, ו מנגו, אגס וג'ינג'ר קראמבל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, לערבב תערובת אגס מרכיבים עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים בתבנית אפיית זכוכית ungreased 8 אינץ ' (2-quart).
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4
באותה קערה, מערבבים 1/3 כוס קמח ואת הסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. מערבבים עוגיות מרוסקות. להתפורר מעל אגסים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
אופים 50 עד 60 דקות או עד אגסים במכרז ציפוי הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®