קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

וניל-ג'ינג'ר-אגס קראמבל

וניל-ג'ינג'ר-אגס קראמבל
וניל-ג'ינג'ר-אגס קראמבל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 216 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 99 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קמח זהב, חמאה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו קרמבל ג'ינג'ר-אגס, אגס ג'ינג'ר קראמבל, ו מנגו, אגס וג'ינג'ר קראמבל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לערבב תערובת אגס מרכיבים עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מורחים בתבנית אפיית זכוכית ungreased 8 אינץ ' (2-quart).
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4
באותה קערה, מערבבים 1/3 כוס קמח ואת הסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. מערבבים עוגיות מרוסקות. להתפורר מעל אגסים.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
אופים 50 עד 60 דקות או עד אגסים במכרז ציפוי הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה