זיטי אל טלפונו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 887 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. אם יש לכם פסטה זיטי, גזר, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. וזה נהדר. מתכונים דומים: Fusilli al Telefono, ניוקי אל טלפונו, ו כדורי אורז ממולאים, סגנון רומי: Suppi אל Telefono.
הוראות
1
מניחים 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
2
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מניחים רוטב עגבניות ועגבניות ומביאים לרתיחה. חום נמוך יותר כדי להתבשל ולהוסיף עלי בזיליקום בלי לערבב. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, עד ממש קצר של"אל דנטה".
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
רוטב עגבניות
עגבנייה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מסננים במסננת וזורקים למחבת עם עגבניות ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מחבת
4
מוסיפים חתיכות מוצרלה וזורקים על חום בינוני עד הגבינה היא פשוט נמסה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
גבינה
5
יוצקים לתוך קערות חמות ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
בצל
7
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
8
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מלח
9
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. Thesauce עשוי להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.