זיתי עם ירקות
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין זיתי עם ירקות בבית. תמורת 82 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 292 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לך ברוקולי, עמילן תירס, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36% . הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: זיתי אפוי , תבשיל זיתי אפוי וזיטי או ריגטוני אפוי .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, בסיר, מביאים 1 פנימה מים לרתיחה; מניחים ירקות בסלסלת אדים מעל מים. מכסים ומאדים 5-7 דקות או עד לריכוך.
בתנור הולנדי או בסיר גדול מערבבים את השמן, החמאה, הבזיליקום, המיורן, הטימין והמלח. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך דקה.
מערבבים עמילן תירס, מרק ויין או מרק נוסף עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך המחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מוסיפים פסטה וירקות לרוטב; לזרוק לשלב.