זנב-שור מטובל ביין אדום
זנב-שור אדום עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1316 קלוריות, 142 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עלי קורנית, עלי רוזמרין, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: שוורי יין מטוגנים, שוורים מטוגנים ופסטת יין אדום תוצרת בית, ו סעודת יום ראשון: יין אדום ועגבניות מטוגנות.
הוראות
יש לשטוף את הזנב ואת טפיחה יבש; לקצץ ולהשליך עודף שומן.
מפזרים קלות בכל רחבי עם מלח ופלפל, ומניחים במחבת קלייה 12 על 17 אינץ'.
אופים, חשוף, בתנור רגיל או הסעה 450, פונה פעם אחת עם מלקחיים, עד זנב השור משחימים היטב בכל רחבי, 30 עד 40 דקות בסך הכל.
מוסיפים יין, מרק, חומץ 1/4 כוס, רוזמרין, טרגון, ותימין למחבת. מערבבים בעדינות לערבב לגרד חתיכות השחמה חינם. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף.
אופים בתנור רגיל או הסעה 325 עד שהבשר רך מאוד כאשר פירסינג, 2 1/4 עד 2 3/4 שעות.
Mound פירה תפוחי אדמה באותה מידה במרכזים של ארבע קערות רחבות, רדודות. עם מלקחיים, להרים זנב שור מ צלימת נוזל ולסדר באופן שווה סביב פירה. פזר ירקות מקורמלים על בשר, לכסות באופן רופף עם נייר, ולשמור חם בתנור 200.
לרפרף ולהשליך כל שומן מ צלימת נוזל. מרתיחים, חשופים, מעל חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת 3 כוסות, 12 עד 14 דקות. בינתיים, בקערה קטנה, לערבב עמילן תירס עם 2 כפות מים עד חלקה. מערבבים לתוך צלימת נוזל, ומערבבים עד תערובת רותחים ומתעבה. טעם, אם תרצה, להוסיף 1 עד 2 כפיות חומץ יותר.
רוטב מצקת על בשר וירקות מקורמלים; מקשטים עם עלי טימין.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
פירה זהב יוקון. לקלף 2 פאונד יוקון זהב או תפוחי אדמה russet; לחתוך לחתיכות 2 אינץ'.
שלב תפוחי אדמה על 1 ליטר מים במחבת 3-4 ליטר. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית חום ומבשלים עד תפוחי אדמה מחית בקלות רבה, על 20 דקות.
מסננים תפוחי אדמה וחוזרים למחבת.
בינתיים, חם 3/4 כוס חלב או חצי וחצי ו-2 כפות חמאה או מרגרינה במיכל מיקרוגל בטוח בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%) עד רק מהביל, או חם במחבת 1 - עד 1 1/2 ליטר על חום בינוני.
מוסיפים תערובת חלב לתפוחי אדמה ומחית עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית או מחית תפוחי אדמה עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים, או לכסות ולשמור חם בתנור 200 עד מוכן לשימוש.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
ירקות שורש מקורמלים. פיל 2 גזר (כ 3 עוז. או 12 גזרים גמדיים (מקסימום. 3/4 ב. עבה), 1 גזר לבן (כ 6 עוז.) or 12 baby parsnips (max. 1 בפנים. עבה), 1 לפת (כ 8 עוז. או 12 לפת תינוק (מקסימום. 1 בפנים. wide), ו 1 lb. בצל פנינה או 12 בצלים cipollini (מקסימום. 1 1/2 ב. רחב; או להשתמש 10 עוז. בצל פנינה קפוא, מופשר).
חותכים גזר גזר ו גזר לבן לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ 'ולפת לקוביות 3/4 אינץ'; אם באמצעות ירקות התינוק, להשאיר שלם. במחבת 9 על 13 אינץ', מערבבים ירקות עם 1/2 כפות שמן זית וכף 1 קצוצה עלי טימין טריים.
אופים בתנור רגיל או הסעה 450, הופכים ירקות מדי פעם עם מרית רחבה, עד משחימים היטב ומכרז כאשר פירסינג, כ -30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.