חביתה של כרישה וברי
אם יש לך בערך 20 דקות לבלות במטבח, חביתת כרישה וברי עשויה להיות מרהיבה ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 384 קלוריות. מתכון זה משמש 1. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. אם יש לכם מים, חמאה, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. עם כפית ציון 44%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חביתה של עשבי תיבול וברי, חביתה של מורל, חזיר וברי, ו חביתת ברי פטריות ובגידה.
הוראות
במחבת טפלון קטנה מבשלים כרישה בשמן על אש בינונית למשך 5 דקות או עד שהיא רכה.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
באותה מחבת ממיסים חמאה על אש בינונית-גבוהה. בקערה קטנה מקציפים את הביצים, המים, המלח והפלפל.
יוצקים למחבת (תערובת צריך להגדיר מיד בקצוות). כשהביצים מתייצבות, דחפו קצוות מבושלים לכיוון המרכז, ותנו לחלק לא מבושל לזרום מתחת.
כשהביצים מתייצבות, כף תערובת כרישה על צד אחד ומפזרים גבינה; מקפלים את הצד השני מעל המילוי. החלק חביתה על צלחת.
יין מומלץ: יין מבעבע
חביתה בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.