חביתות ארטישוק עם רוטב טבילה אלה ירוק
כיסוני ארטישוק עם רוטב טבילה אלה ירוק הוא pescatarian מנה צדדית. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם כל מטרה קמח, פטרוזיליה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב טבילה אלה ירוק, סוכריות על מקל כבש עם אלה ירוקה מנטה טבילה רוטב ותפוחי אדמה קלויים, ו ירוק אלה מנטה טבילה סירים.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים במעבד; תערובת עד תערובת קצוץ דק. עם מכונת ריצה, להוסיף שמן דרך צינור הזנה; מחית עד התערובת היא כמעט חלקה.
הוסף crme frache; תהליך עד חלקה.
להעביר רוטב לקערה קטנה; מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. Rewhisk לפני השימוש.
לנפות קמח 1/2 כפית מלח לתוך קערה בינונית. הפוך היטב במרכז תערובת הקמח; להוסיף בירה, חלמונים ביצה, 2 כפות שמן זית, 1 מיץ לימון כף, קליפת לימון להקציף עד מעורבב היטב.
בואו הבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה ועד 2 שעות. Rewhisk לפני המשך.
למלא קערה גדולה עם מים; להוסיף הנותרים 1 כף מיץ לימון. באמצעות סכין גדולה, לחתוך את המחצית העליונה של 1 ארטישוק, ואז לחתוך את כל אבל 3/4 אינץ ' של גזע.
הסר עלים חיצוניים קשים עד רק 2 שורות של עלים ירוקים עדינים להישאר במרכז. באמצעות מקלף ירקות, קליפת גזע.
חותכים ארטישוק לאורך לשניים. באמצעות סכין קילוף, לחתוך את הקוצים לחנוק במרכז; להשליך.
חותכים ארטישוק לאורך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ' ; מיד מניחים במי לימון. חזור עם שאר הארטישוקים.
חום שנותר 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים ארטישוק ומי ברז 1/2 כוס למחבת; מפזרים מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום עד בינוני, ומבשלים עד ארטישוק רך ומים מתאדים, כ 15 דקות.
הסר מחום וקריר. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
קו אפייה גדולה עם מספר שכבות של מגבות נייר. מקציפים חלבונים ביצה בקערה בינונית עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל ארטישוקים.
יוצקים מספיק שמן קנולה לתוך סיר גדול כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'. לצרף מדחום מטגנים עמוקים לצד מחבת; שמן חום 191°. עבודה בקבוצות, תערובת ארטישוק טיפה על ידי כפות לתוך שמן; ומטגנים עד הזהב, פונה לעתים קרובות, על 2 דקות לכל אצווה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר כיסונים למגבות נייר.
מעבירים חביתות לצלחת; מפזרים פטרוזיליה.