קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חביתיות שיבולת שועל לבביות

חביתיות שיבולת שועל לבביות
פנקייק שיבולת שועל לבבי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. וזה טוב. נסו חביתיות שיבולת שועל לבביות, פנקייק לבבי, ו פנקייק מחיטה מלאה לבבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את שיבולת השועל מגולגל וחמאה יחד בקערה גדולה; מאפשרים להשרות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לטאטא את הקמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה גדולה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מקציפים את הביצים והחלב יחד בקערה קטנה נפרדת; מערבבים לתוך שיבולת השועל הטבול. מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת שיבולת שועל. אם הבלילה נראית יבשה, להוסיף חלב על 1 כף בכל פעם עד עקביות הרצוי מושגת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
משמנים מחבת או מחבת ומניחים על אש בינונית. מצקת על 1/2 כוס הבלילה לכל פנקייק על משטח הבישול שחומם מראש. מבשלים עד פנקייק הוא חום זהוב קלות, על 2 דקות, להעיף, ולהמשיך לבשל לחום בצד השני, עוד 1-2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מצקתמצקת