קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות9
מגזין

חביתת בייקון, תפוח וגבינה כחולה

חביתת בייקון, תפוח וגבינה כחולה
חביתת בייקון, תפוח וגבינה כחולה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 486 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך ביצים, בייקון, גבינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: תפוח, בייקון, סלט גבינה כחולה, תפוח מקורמל, בייקון + פיצה מחבת גבינה כחולה, ו סלט קצוץ עם תפוח, בייקון וגבינה כחולה.

הוראות

1
להמיס 1 כף החמאה במחבת nonstick 8 אינץ ' על חום בינוני עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את התפוחים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3
העברה לקערה חסינת חום קטנה ולהניח בצד. למחוק את המחבת עם מגבת נייר; להגדיר את המחבת בצד.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לטאטא את הביצים, חלב, מלח ופלפל בקערה גדולה עד צהוב חיוור וחלמון הביצה והלבנים משולבים באופן שווה. הגדר 2 צלחות הגשה בצד.ממיסים 1 כף החמאה במחבת השמורה על אש בינונית עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים חצי מתערובת הביצים (כ -3/4 כוס) למחבת ומערבבים כל הזמן עם מרית גומי, מזיזים את הביצים עד שהם יוצרים גושים קטנים, כ -2 עד 3 דקות. בעדינות לנער את המחבת ולהשתמש במרית כדי להפיץ את תערובת הביצים באופן שווה על פני המחבת-החלק העליון של הביצים צריך להיות עקביות שמנת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים בכל רחבי עם חצי מהגבינה הכחולה. כפית חצי מהתפוחים ומפזרים חצי מהבייקון בשליש האמצעי של תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
הסר את המחבת מהחום. באמצעות מרית, לקפל שליש החביתה על עצמו, לוודא לקפל אותו על המילוי. בעדינות לדחוף את הצד המקופל של החביתה לכיוון קצה המחבת. הטה את המחבת על אחת מצלחות ההגשה וגלגל את החביתה על הצלחת, צד התפר למטה. חזור עם כף הנותרים של חמאה, ביצים, גבינה, תפוחים, בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים באופן מיידי.