חביתת בייקון, תפוח וגבינה כחולה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 486 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך ביצים, בייקון, גבינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: תפוח, בייקון, סלט גבינה כחולה, תפוח מקורמל, בייקון + פיצה מחבת גבינה כחולה, ו סלט קצוץ עם תפוח, בייקון וגבינה כחולה.
הוראות
1
להמיס 1 כף החמאה במחבת nonstick 8 אינץ ' על חום בינוני עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את התפוחים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
העברה לקערה חסינת חום קטנה ולהניח בצד. למחוק את המחבת עם מגבת נייר; להגדיר את המחבת בצד.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לטאטא את הביצים, חלב, מלח ופלפל בקערה גדולה עד צהוב חיוור וחלמון הביצה והלבנים משולבים באופן שווה. הגדר 2 צלחות הגשה בצד.ממיסים 1 כף החמאה במחבת השמורה על אש בינונית עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים חצי מתערובת הביצים (כ -3/4 כוס) למחבת ומערבבים כל הזמן עם מרית גומי, מזיזים את הביצים עד שהם יוצרים גושים קטנים, כ -2 עד 3 דקות. בעדינות לנער את המחבת ולהשתמש במרית כדי להפיץ את תערובת הביצים באופן שווה על פני המחבת-החלק העליון של הביצים צריך להיות עקביות שמנת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים בכל רחבי עם חצי מהגבינה הכחולה. כפית חצי מהתפוחים ומפזרים חצי מהבייקון בשליש האמצעי של תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
הסר את המחבת מהחום. באמצעות מרית, לקפל שליש החביתה על עצמו, לוודא לקפל אותו על המילוי. בעדינות לדחוף את הצד המקופל של החביתה לכיוון קצה המחבת. הטה את המחבת על אחת מצלחות ההגשה וגלגל את החביתה על הצלחת, צד התפר למטה. חזור עם כף הנותרים של חמאה, ביצים, גבינה, תפוחים, בייקון.