חביתת צדפות טייוואנית
חביתת צדפות טייוואנית היא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. אם יש לך דבק מיסו, מים, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו אטריות טאיוואניות עם רוטב בשר (ספגטי טייוואני), חביתת צדפות מטוגנות, ו ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקטשופ, חומץ, סוכר, רוטב סויה, וממרח מיסו בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. לבשל, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס, על 2 דקות. בקערה נפרדת, להקציף יחד קורנפלור עם 1/2 כוס קר או מים בטמפרטורת החדר.
מקציפים תערובת קורנפלור לתוך תערובת קטשופ ומבשלים, ערבוב, עד מבעבע מעובה, על 1 דקה.
מערבבים ביצים, מלח ופלפל לבן בקערה בינונית ומקציפים קלות.
מערבבים עמילן בטטה ו 1/4 כוס קר או מים בטמפרטורת החדר בקערה קטנה ומערבבים ביסודיות.
מחממים את השמן במחבת בינונית ללא מקל מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הצדפות ומבשלים, ערבוב, במשך 30 שניות.
מוסיפים את תערובת הביצים ומבשלים, דוחפים את הקצוות מדי פעם ומוטים את המחבת כדי לתת לביצים גולמיות לרוץ מתחת לחביתה, ממשיכים לבשל עד שרוב הביצים מבושלות אבל המשטח העליון עדיין לח.
מערבבים שוב את תערובת עמילן הבטטה ושופכים אותה על הביצים, נותנים לה לרוץ על פני השטח ולשפוך מעט על הקצוות.
מניחים את הבצל הירוק וירקות סלרי על גבי חביתה. להפחית את החום בינוני נמוך ולכסות את המחבת בקצרה כדי לאפשר את הירוקים לנבול מעט, על 1 דקה.
שחרר את החביתה על ידי חיטוט בצדדים שלה ונותן לו שייק כדי להבטיח שהוא נע בקלות. בזהירות להפוך חביתה באמצעות שתי מריות או על ידי דחיפת המחבת קדימה ומטלטל אותו בחזרה. מבשלים בצד השני עד הביצים להגדיר, רק כמה שניות. הפוך את החביתה על צלחת הגשה. מצקת את הרוטב בנדיבות על זה, ומגישים מיד.