קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חביתת צדפות טייוואנית

חביתת צדפות טייוואנית
חביתת צדפות טייוואנית היא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. אם יש לך דבק מיסו, מים, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו אטריות טאיוואניות עם רוטב בשר (ספגטי טייוואני), חביתת צדפות מטוגנות, ו ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקטשופ, חומץ, סוכר, רוטב סויה, וממרח מיסו בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. לבשל, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס, על 2 דקות. בקערה נפרדת, להקציף יחד קורנפלור עם 1/2 כוס קר או מים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיסומיסו
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים תערובת קורנפלור לתוך תערובת קטשופ ומבשלים, ערבוב, עד מבעבע מעובה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום והנח בצד.
1
מערבבים ביצים, מלח ופלפל לבן בקערה בינונית ומקציפים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים עמילן בטטה ו 1/4 כוס קר או מים בטמפרטורת החדר בקערה קטנה ומערבבים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים את השמן במחבת בינונית ללא מקל מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הצדפות ומבשלים, ערבוב, במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
5
מוסיפים את תערובת הביצים ומבשלים, דוחפים את הקצוות מדי פעם ומוטים את המחבת כדי לתת לביצים גולמיות לרוץ מתחת לחביתה, ממשיכים לבשל עד שרוב הביצים מבושלות אבל המשטח העליון עדיין לח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מערבבים שוב את תערובת עמילן הבטטה ושופכים אותה על הביצים, נותנים לה לרוץ על פני השטח ולשפוך מעט על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מניחים את הבצל הירוק וירקות סלרי על גבי חביתה. להפחית את החום בינוני נמוך ולכסות את המחבת בקצרה כדי לאפשר את הירוקים לנבול מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
שחרר את החביתה על ידי חיטוט בצדדים שלה ונותן לו שייק כדי להבטיח שהוא נע בקלות. בזהירות להפוך חביתה באמצעות שתי מריות או על ידי דחיפת המחבת קדימה ומטלטל אותו בחזרה. מבשלים בצד השני עד הביצים להגדיר, רק כמה שניות. הפוך את החביתה על צלחת הגשה. מצקת את הרוטב בנדיבות על זה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף