חג גרמני Stollen
צריכים קינוח צמחוני לקטו אובו ? Stollen גרמנית חג יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 282 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . מתאים ל-36 מנות. תמורת 43 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו קליפת לימון, שקדים חתוכים, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 20% . סטלן גרמני , סטלן (לחם חג המולד גרמני) ו- Holiday Lebkuchen (עוגיות תבלינים גרמניות) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים 3 כוסות קמח, 1 כוס סוכר, שמרים ומלח. בסיר, מחממים את החלב ו-1-1/2 כוסות חמאה ל-120°-130°.
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים רק עד להרטיב. טורפים פנימה ביצים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
מוסיפים את תמצית השקדים, קליפת הלימון ותמצית הרום אם רוצים. מערבבים פנימה את השקדים, הדובדבנים, קליפת הלימון והתפוז המסוכרים והצימוקים (הבצק יהיה מעט דביק).
הופכים על משטח מקומח כבד; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד כמעט הכפלה, בערך 1-1/2 שעה.
מנקבים בצק למטה; הופכים על משטח מקומח קלות. מחלקים לשלישים.
מגלגלים כל חלק ל-15 אינץ'. x 8 אינץ'. סְגַלגַל. ממיסים את יתרת החמאה.
מברישים כל אליפסה ב-1 כף חמאה ומפזרים 2 כפיות משאר הסוכר. קפלו צד ארוך של אליפסה עד 1/2 אינץ' מהצד הנגדי; לחץ קלות על הקצוות כדי לאטום.
מניחים בניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה או משומנים קלות. העקומה מסתיימת מעט. מכסים ומניחים לתפיחה של 30 דקות.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
מברישים בשארית החמאה המומסת; מוציאים מהמחבתות לרשתות לצינון.
שלבו את מרכיבי הזיגוג; לטפטף על stollen.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, ריזלינג, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Dornfelder, Moscato Dasti
Stollen עובד ממש טוב עם שמנת שרי, משקה אלכוהולי ומרכיב. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.