חג המולד בלחם האיים
לחם חג המולד באיים עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתיה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה של Allrecipes יש 34 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו פודינג לחם איי יוון, לחם חג המולד Panettone למכונת הלחם, ו איים צפים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ'.
מכים יחד ביצים, שמן, רום וחלב בקערה. מנפים יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, אגוז מוסקט ומלח בקערה נפרדת.
מערבבים את הקמח לתוך הביצים עד רק רטוב. מקפלים בעדינות את האננס, דובדבנים וקוקוס.
יוצקים לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 עד 45 דקות.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר על מתלה תיל.