חומוס בזיליקום
זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בסביבה 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו צנוברים, מלח, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: חומוס בזיליקום, חומוס בזיליקום לימון, ו חומוס בזיליקום פסטו.
הוראות
מחממים את צנוברים במחבת קטנה על חום גבוה בינוני. מערבבים אותם כשהם מתחילים לחום. כאשר רובם יש השחמה קלה, להסיר אותם מן המחבת לתוך קערה כדי להתקרר. (שמור כמה צנוברים לקישוט.)
תהליך החומרים במעבד מזון: בקערה של מעבד מזון, מניחים את עלי הבזיליקום ואת השום. דופק עד קצוץ דק.
מוסיפים את פולי הגרבנזו שטופים ומנוקזים, את רוב צנוברים, שמן זית, מיץ לימון, מלח, רסק עגבניות וכמה מקפים של טבסקו.
דופק מספר פעמים, למשך מספר שניות בכל פעם, עד שהחומוס חלק.
מוסיפים עוד טבסקו ומלח או מיץ לימון לפי הטעם.
מוסיפים מים עד כדי עקביות הרצוי.
מגישים: לשרת, מניחים בקערה ומטפטף קצת שמן זית על זה.
מפזרים כמה צנוברים קלויים.
מגישים עם פלחי פיתה, קרקרים, או לחם כפרי.