החוף המזרחי הליבוט ומרק תפוחי אדמה נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך קרם כבד, פטרוזיליה, מיץ צדפות בבקבוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. נסו מתאבנים סרטנים בחוף המזרחי, מרק עגבניות בחוף המזרחי, ו מרק גבינה בחוף המזרחי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר רוטב גדול מעל שמן קנולה מקום חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים בצל, שום, שאלוט, עלה דפנה וטאמרי וטחון במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת
כורכום
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים תפוחי אדמה, מיץ צדפות, רוטב חריף, פלפל שחור ומביאים לרתיחה ומפחיתים חום ומבשלים במשך 20 דקות. לאחר 20 דקות, לבדוק אם תפוחי אדמה נעשים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4
להוסיף roux ומערבבים היטב כדי להתעבות.
5
הוסף דגים ומבשלים 1 דקה. מערבבים את החלב ואת השמנת ולהגדיל את החום להביא לרתיחה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.