חורף, אביב, קיץ וסלט קצוץ סתיו
זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו צ'וריסו, ירקות מרירים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו סלט חורף קצוץ, סלט כרוב קצוץ חורף, ו סלט קצוץ כרוב חורף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החומץ, מיץ לימון וחרדל בבלנדר. להתמזג לשלב. ואז, עם המכונה פועלת, טפטוף על ½ כוס השמן. ברגע שהוא emulsifies והופך קרמי מאוד לכבות את המכונה ויוצקים את התערובת לתוך צנצנת גדולה.
מוסיף את השמן 1 כוס הנותרים ואת כל אורגנו. לאבטח את המכסה וללחוץ לשלב. מתבלים במלח ופלפל. לנער מחדש רק לפני ההגשה. יהיה יותר ויניגרט ממה שאתה צריך עבור המתכון הזה. התוספת עשויה להיות מכוסה ומקורר עד 2 שבועות.הגדר מחבת ברזל יצוק יבש נקי מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות מטגנים את שני הצדדים של פרוסות צ ' וריסו עד להשחמה יפה (כ 2 דקות לכל צד).
הסר מן המחבת ולנקז אותם על צלחת מרופדת מגבת נייר. לאחר מקורר לחתוך אותם לרסיסים בגודל שווה. הגדר aside.To להרכיב את סלט לזרוק את כל שאר החומרים בקערה גדולה.
מוסיפים על ½ כוס (פחות או יותר לפי הטעם) של ויניגרט מוכן לזרוק בעדינות. הפוך את התערובת על צלחת הגשה גדולה. למעלה עם פרוסות צ ' וריסו מטוגנות. מתבלים עם עוד פלפל שחור.