קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות40
ציון בריאות5
מגזין

חזה בקר משומר עם כרוב

חזה בקר משומר עם כרוב
המתכון בשר משומר עם כרוב מוכן בעוד כ-4 שעות ו-40 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 100 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו בצל, כרוב, חרדל היינץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חזה בקר משומר, תפוחי אדמה, כרוב וגזר ליום פטריק הקדוש, חזה בקר משומר מטוגן, ו חזה בקר משומר מעושן.

הוראות

1
מניחים בשר בסיר גדול; למעלה עם בצל, שום ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף מספיק מים כדי לכסות את כל החומרים; לכסות עם מכסה. מביאים לרתיחה; מבשלים על אש בינונית-נמוכה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
ניקוז, שמירת בשר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר וזרוק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
5
מוסיפים מספיק מים מתוקים לסיר כדי לכסות בשר; מכסים עם מכסה. מביאים לרתיחה; מבשלים על אש בינונית נמוכה 2 עד 3 שעות או עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר בשר מחבת, שומר נוזל במחבת; מניחים בשר בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
מערבבים סירופ, חרדל וחזרת; כפית חצי מעל בשר. שמור תערובת סירופ הנותרים עבור צחצוח על בשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
אופים 20 דקות., צחצוח לעתים קרובות עם תערובת סירופ הנותרים. בינתיים, מוסיפים כרוב לנוזל שמור בסיר; מבשלים 8 עד 10 דקות. או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מניחים בשר על מגש; רסס עם טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מגישים עם כרוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר ניתן לזווג עם Shiraz, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. רוזמאונט גרנאש-סירה-Mouvedre G. S. M. עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
1997 GSM יש מראה ארגמן עמוק מציג ניחוחות פירות יער אינטנסיביים עם עמוק הבסיס סמוקי ספייס. אלון מלוח הוא גם ברור, מתחת לתווי הפרי העיקריים. על החיך, היין מציג עומק עדין של טעם פירות עמוק, חריף, עשיר בקינמון ודמויות ליקריץ עם רקע של טאנינים מאובקים, רכים בשלים. יש גרעין עשיר של פירות כהים וגימור ארוך המעיד על יין באיכות גבוהה עם היכולת להזדקן עד עשר שנים נוספות. היין מורכב מ-50% גרנאש, 40% סירה ו-10% מתאבלים.