חזה בקר עם ירקות שורש
המתכון בריסקט עם ירקות שורש מוכן בעוד כ-8 שעות ו-15 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 15 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. גשו לסופר וקנו מרק בשר בקר, אבקת בצל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: חזה בקר עם ירקות שורש, בריסקט מטוגן עם ירקות שורש, ו חזה בקר חזרת עם ירקות שורש.
הוראות
מסדרים בטטה, לפת, גזר וגזר לבן בבישול איטי. לשפשף בריסקט עם מלח, פלפל, אבקת בצל ואבקת שום.
מניחים חזה בקר על גבי ירקות.
יוצקים מרק לתוך סיר. מכסים ומבשלים על נמוך עד בשר רך, 6 עד 8 שעות.
הסר בריסקט ללוח חיתוך ולתת לעמוד 10 דקות. שומן רזה ממיצי פאן. פרוסת חזה בקר.
מניחים בשר על צלחת עם ירקות, מיצי מחבת כפית מעל, מפזרים פטרוזיליה ומגישים.