המתכון בריסקט עם ירקות שורש מוכן בעוד כ-8 שעות ו-15 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 15 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. גשו לסופר וקנו מרק בשר בקר, אבקת בצל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: חזה בקר עם ירקות שורש, בריסקט מטוגן עם ירקות שורש, ו חזה בקר חזרת עם ירקות שורש.
הוראות
1
מסדרים בטטה, לפת, גזר וגזר לבן בבישול איטי. לשפשף בריסקט עם מלח, פלפל, אבקת בצל ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵף
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שמן זית, לקלייה
גב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לפת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מניחים חזה בקר על גבי ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3
יוצקים מרק לתוך סיר. מכסים ומבשלים על נמוך עד בשר רך, 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
הסר בריסקט ללוח חיתוך ולתת לעמוד 10 דקות. שומן רזה ממיצי פאן. פרוסת חזה בקר.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים בשר על צלחת עם ירקות, מיצי מחבת כפית מעל, מפזרים פטרוזיליה ומגישים.