חזה ברווז מוקפץ עם אפונה
חזה ברווז מוקפץ עם אפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לך חומץ בלסמי, פלפל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. נסו טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס, רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן, ו חזה ברווז במרינדה עם תפוחי אדמה מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים ברווז עם מלח ופלפל.
מוסיפים ברווז למחבת; מטגנים 5 דקות. הפעל ו לטגן 2 דקות נוספות או עד מידה רצויה של doneness.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.
חותכים ברווז באלכסון על פני תבואה לרצועות דקות.
כף 1/2 כוס אפונה על כל אחד 4 צלחות; מקום 1 חצי השד על כל צלחת.
טפטוף עם רוטב חומץ; לקשט עם פטרוזיליה,אם תרצה.