קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

חזה ברווז מעושן תה עם אגסים ואוכמניות Jus

חזה ברווז מעושן תה עם אגסים ואוכמניות Jus
חזה ברווז מעושן תה עם אגסים אוכמניות Jus עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם אגסים bosc, חמאה, עלי תה דרג'ילינג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. נסו חזה ברווז מעושן תה עם אגסים ואוכמניות Jus, חזה ברווז מעושן תה, ו חזה ברווז מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ברווז במרינדה
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2
לשטוף את השדיים ולייבש את הטפיחה. באמצעות סכין חדה, להבקיע עור בתבנית crosshatch 1/2 אינץ', דואג לא לחתוך שומן לתוך בשר מתחת.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
מפזרים שדיים עם פלפל ומלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד בצל ירוק, קינמון, זנגביל, נשאר 1/8 כפית מלח, וכוכב אניס.
מרכיבים שתצטרך
כוכב אניסכוכב אניס
בצל ירוקבצל ירוק
קינמוןקינמון
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים חזה ברווז וזורקים לשלב, מוודאים ששני השדיים מכוסים לחלוטין בתערובת. מכסים ומקררים במקרר לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
6
תפוחי אדמה צלויים
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
7
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
זין תפוחי אדמה בכל רחבי עם מזלג, לעטוף כל בנייר אלומיניום, ומניחים על גיליון אפייה rimmed. צלי, מתהפך פעם אחת, עד מכרז, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
לפתוח תפוחי אדמה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. פרוסה לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. (תפוחי אדמה ניתן קלוי עד 4 שעות מראש ומקורר, מכוסה.)
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
10
ירקות בלאנש
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
11
הכינו קערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להביא מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
העברת תירס למסננת בינונית ומסננת לצלול לתוך מים רותחים. מבשלים תירס מסננת, חשוף, עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות, ואז להרים מסננת מים רותחים ומיד לצלול לתוך מי קרח להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
14
ניקוז תירס, טפיחה יבשה, ולהעביר לקערה גדולה. חזור על התהליך עם אספרגוס ואז גזר, המאפשר מים לחזור לרתיחה בין כל אצווה. מקררים ירקות עד מוכן לשימוש. (ירקות יכולים להיות מבושלים עד 4 שעות מראש ומקורר, מכוסה.)
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
אספרגוסאספרגוס
גזרגזר
מיםמים
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
אגסים Poach
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
16
קו גדול מסגרת אפייה עם מגבות נייר העליון עם מתלה קירור חוט. בסיר 3 ליטר מעל חום גבוה, מערבבים יחד 4 כוסות מים, מיץ לימון, קינמון ומלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך בינוני, להוסיף אגסים עומדים זקוף, ומכסים חלקית עם מכסה. Simmer אגסים עד רק במכרז, על 15 דקות, ולאחר מכן, באמצעות כף מחורץ, להעביר מתלה. אפשר לנקז להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד מוכן לשימוש. (אגסים יכולים להיות עלומות עד 24 שעות מראש ומקורר, מכוסה).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קינמוןקינמון
אגסאגס
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
מגבות ניירמגבות נייר
מחבת רוטבמחבת רוטב
17
הפוך אוכמניות jus
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
18
ב כבד, 1 1/2-סיר לרבע מעל חום מתון, שמן חום עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
19
מוסיפים בצל, גזר, כרישה, ומטוגנים עד ריכוך וזהב קל, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
בצלבצל
כרישהכרישה
20
מוסיפים יין, מעלים חום לגובה ומביאים לרתיחה. חום נמוך יותר בינוני גבוה ומבשל במרץ, נחשף, עד הנוזל מופחת על ידי 2/3, 4 כדי 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
21
מוסיפים מלאי, מקל קינמון ותרמיל הל, מעלים חום גבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום עד בינוני ומבשל עד התערובת היא עבה מספיק כדי בעדינות מעיל בחזרה של כף, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
הלהל
מלאימלאי
22
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן, נקי. כסה וחמם.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מחבת רוטבמחבת רוטב
23
ברווז עשן
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
24
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
25
שורה תחתונה של ווק ובתוך המכסה עם שכבה כפולה של רדיד כבד, משאיר 3 אינץ ' לבלוט לאורך הקצוות. בקערה קטנה, מערבבים יחד עלי תה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
ווקווק
26
מפזרים תערובת בשכבה אפילו על החלק התחתון של ווק ולהגדיר מתלה ב-wok (זה צריך לנוח על 2 אינץ ' מלמטה).
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
27
חום כבד, מחבת 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
28
הסר חזה ברווז מן המרינדה ולהעביר, העור בצד למטה, למחבת. לצרוב מבלי לזוז עד העור הוא חום זהוב עמוק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
29
באמצעות מלקחיים, העברת שדיים, צד עור למעלה, כדי rack ב-wok, הסדרת על 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
ווקווק
30
חום ווק על חום גבוה, חשוף, עד שזרזי עשן יציבים מתחילים להופיע, 5 עד 10 דקות. להפחית את החום עד מתון, ואז לכסות את ווק, באמצעות כפפות תנור, לקפל לסכל מ ווק ומכסה יחד, crimping לאטום בחוזקה (רדיד יהיה חם מאוד). חזה ברווז עשן 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
כפפת תנורכפפת תנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
ווקווק
31
בזמן שברווז מעשן, זיגוג אגסים
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
אגסאגס
ברווז שלםברווז שלם
32
פרוס כל אגס בחצי לאורכו, באמצעות כף קטנה או baller מלון, להסיר זרעים.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
זרעיםזרעים
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
33
במחבת כבדה, 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, להמס חמאה. מערבבים בסוכר, ואז מוסיפים אגסים וזורקים בעדינות למעיל. קוק, שנחשף, מתהפך פעם אחת, עד אגסים הם קרמל, על 5 עד 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אגסאגס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
34
הסר מהמחבת ולשמור חם, מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
35
סיום ברווז ותפוחי אדמה
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ברווז שלםברווז שלם
36
כאשר השדיים מעושנים 10 דקות, בזהירות לפתוח לסכל (עשן ואדים יתנופפו). באמצעות מלקחיים, מעבירים שדיים לתבנית אפייה ומניחים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מלקחייםמלקחיים
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
37
מעבירים תפוחי אדמה לסדין אפייה מעוטר ומניחים לצד ברווז בתנור. ברווז צלוי כדי doneness הרצוי, 7 עד 8 דקות עבור בינוני נדיר (מיד לקרוא מדחום מוכנס לתוך השדיים יקרא 57°).
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
38
העברת שדיים ללוח גילוף, אוהל עם נייר, ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך. כאשר תפוחי אדמה חמים, להסיר מהתנור, לכסות ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
39
בעוד ברווז נח, לסיים ירקות
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ברווז שלםברווז שלם
40
במחבת כבדה, 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, שמן חום עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
41
הוסף אספרגוס, גזר, תירס תינוק ו sauté עד השחי קל מחומם דרך, כ 7 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
תירס בייביתירס בייבי
גזרגזר
42
סיום רוטב וברווז ומגישים
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ברווז שלםברווז שלם
43
במידת הצורך, לחמם רוטב על אש נמוכה. מערבבים באוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
רוטברוטב
44
מחלקים פרוסות תפוחי אדמה בין 4 צלחות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
45
מפזרים חזה ברווז עם פלפל. החזקת סכין חדה בזווית 7°, לחתוך כל שד ברווז לפרוסות דקות. מסדרים פרוסות על גבי תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
46
מניחים 1 אגס חצי בצד של כל צלחת ולסדר ירקות בצד השני. כף אוכמניות jus מעל צלחות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
אוכמניותאוכמניות
אגסאגס

מרכיבים

12חניתות אספרגוס, גזוז לחתוך לרוחב לשלישיםחניתות אספרגוס, גזוז לחתוך לרוחב לשלישים12או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאוכמניות טריותאוכמניות טריות2אגסים bosc המשרד, קלופיםאגסים bosc המשרד, קלופים1תרמיל הל ירוק, מרוסק קלותתרמיל הל ירוק, מרוסק קלות1( חצילים)גזר, קלופים וחותכים לקוביות גדולות (בערך 1/2 כוס)גזר, קלופים וחותכים לקוביות גדולות (בערך 1/2 כוס)1מקל קינמון שלםמקל קינמון שלם680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'Boneless Moulard* חזה ברווז חצאים עם עורBoneless Moulard* חזה ברווז חצאים עם עור12אוזני תירס תינוק טרי, * * קליפהאוזני תירס תינוק טרי, * * קליפה11 כף אורגנו מיובשעלי כוסברה טריים, קצוצים בצפיפותעלי כוסברה טריים, קצוצים בצפיפות1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1כרישה, חלק לבן בלבד, לחתוך לקוביות גדולות (על 3/4 כוס)כרישה, חלק לבן בלבד, לחתוך לקוביות גדולות (על 3/4 כוס)11 כף אורגנו מיובשמיץ לימון טרימיץ לימון טרי5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או מרק עוף דל נתרןציר עוף או מרק עוף דל נתרן11 כף אורגנו מיובששמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1בצל אדום, לחתוך לקוביות גדולות (על 1 1/2 כוסות)בצל אדום, לחתוך לקוביות גדולות (על 1 1/2 כוסות)4בצל ירוק, לבן וחלקים ירוקים בהירים בלבד, קצוץ דקבצל ירוק, לבן וחלקים ירוקים בהירים בלבד, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםמלח ים משובחמלח ים משובח11 כף אורגנו מיובשסוכר superfineסוכר superfine2largesבטטות (בערך 1 פאונד סך הכל)בטטות (בערך 1 פאונד סך הכל)1אוראו ממולאים כפוליםעלי תה דרג'ילינגעלי תה דרג'ילינג22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1אניס כוכב שלםאניס כוכב שלם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום מבוצר, כגון פורט, מרסלה או מדיירהיין אדום מבוצר, כגון פורט, מרסלה או מדיירה