חזה ברווז מעושן תה עם אגסים אוכמניות Jus עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם אגסים bosc, חמאה, עלי תה דרג'ילינג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. נסו חזה ברווז מעושן תה עם אגסים ואוכמניות Jus, חזה ברווז מעושן תה, ו חזה ברווז מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
ברווז במרינדה
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
2
לשטוף את השדיים ולייבש את הטפיחה. באמצעות סכין חדה, להבקיע עור בתבנית crosshatch 1/2 אינץ', דואג לא לחתוך שומן לתוך בשר מתחת.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
סכין
3
מפזרים שדיים עם פלפל ומלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מלח
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד בצל ירוק, קינמון, זנגביל, נשאר 1/8 כפית מלח, וכוכב אניס.
מרכיבים שתצטרך
כוכב אניס
בצל ירוק
קינמון
ג ' ינג ' ר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים חזה ברווז וזורקים לשלב, מוודאים ששני השדיים מכוסים לחלוטין בתערובת. מכסים ומקררים במקרר לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
6
תפוחי אדמה צלויים
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלוי
7
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
זין תפוחי אדמה בכל רחבי עם מזלג, לעטוף כל בנייר אלומיניום, ומניחים על גיליון אפייה rimmed. צלי, מתהפך פעם אחת, עד מכרז, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
9
לפתוח תפוחי אדמה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. פרוסה לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. (תפוחי אדמה ניתן קלוי עד 4 שעות מראש ומקורר, מכוסה.)
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
10
ירקות בלאנש
מרכיבים שתצטרך
ירק
11
הכינו קערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להביא מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
13
העברת תירס למסננת בינונית ומסננת לצלול לתוך מים רותחים. מבשלים תירס מסננת, חשוף, עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות, ואז להרים מסננת מים רותחים ומיד לצלול לתוך מי קרח להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מים
תירס
ציוד שתשתמש בו
מסננת
14
ניקוז תירס, טפיחה יבשה, ולהעביר לקערה גדולה. חזור על התהליך עם אספרגוס ואז גזר, המאפשר מים לחזור לרתיחה בין כל אצווה. מקררים ירקות עד מוכן לשימוש. (ירקות יכולים להיות מבושלים עד 4 שעות מראש ומקורר, מכוסה.)
מרכיבים שתצטרך
ירק
אספרגוס
גזר
מים
תירס
ציוד שתשתמש בו
קערה
15
אגסים Poach
מרכיבים שתצטרך
אגס
16
קו גדול מסגרת אפייה עם מגבות נייר העליון עם מתלה קירור חוט. בסיר 3 ליטר מעל חום גבוה, מערבבים יחד 4 כוסות מים, מיץ לימון, קינמון ומלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך בינוני, להוסיף אגסים עומדים זקוף, ומכסים חלקית עם מכסה. Simmer אגסים עד רק במכרז, על 15 דקות, ולאחר מכן, באמצעות כף מחורץ, להעביר מתלה. אפשר לנקז להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד מוכן לשימוש. (אגסים יכולים להיות עלומות עד 24 שעות מראש ומקורר, מכוסה).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
קינמון
אגס
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
תבנית אפייה
מתלה תיל
מגבות נייר
מחבת רוטב
17
הפוך אוכמניות jus
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
18
ב כבד, 1 1/2-סיר לרבע מעל חום מתון, שמן חום עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
19
מוסיפים בצל, גזר, כרישה, ומטוגנים עד ריכוך וזהב קל, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
בצל
כרישה
20
מוסיפים יין, מעלים חום לגובה ומביאים לרתיחה. חום נמוך יותר בינוני גבוה ומבשל במרץ, נחשף, עד הנוזל מופחת על ידי 2/3, 4 כדי 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
21
מוסיפים מלאי, מקל קינמון ותרמיל הל, מעלים חום גבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום עד בינוני ומבשל עד התערובת היא עבה מספיק כדי בעדינות מעיל בחזרה של כף, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
הל
מלאי
22
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן, נקי. כסה וחמם.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מחבת רוטב
23
ברווז עשן
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
24
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
25
שורה תחתונה של ווק ובתוך המכסה עם שכבה כפולה של רדיד כבד, משאיר 3 אינץ ' לבלוט לאורך הקצוות. בקערה קטנה, מערבבים יחד עלי תה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
תה
ציוד שתשתמש בו
קערה
רדיד אלומיניום
ווק
26
מפזרים תערובת בשכבה אפילו על החלק התחתון של ווק ולהגדיר מתלה ב-wok (זה צריך לנוח על 2 אינץ ' מלמטה).
ציוד שתשתמש בו
ווק
27
חום כבד, מחבת 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
28
הסר חזה ברווז מן המרינדה ולהעביר, העור בצד למטה, למחבת. לצרוב מבלי לזוז עד העור הוא חום זהוב עמוק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
29
באמצעות מלקחיים, העברת שדיים, צד עור למעלה, כדי rack ב-wok, הסדרת על 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
ווק
30
חום ווק על חום גבוה, חשוף, עד שזרזי עשן יציבים מתחילים להופיע, 5 עד 10 דקות. להפחית את החום עד מתון, ואז לכסות את ווק, באמצעות כפפות תנור, לקפל לסכל מ ווק ומכסה יחד, crimping לאטום בחוזקה (רדיד יהיה חם מאוד). חזה ברווז עשן 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
כפפת תנור
רדיד אלומיניום
ווק
31
בזמן שברווז מעשן, זיגוג אגסים
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
אגס
ברווז שלם
32
פרוס כל אגס בחצי לאורכו, באמצעות כף קטנה או baller מלון, להסיר זרעים.
מרכיבים שתצטרך
מלון
זרעים
אגס
ציוד שתשתמש בו
מלון Baller
33
במחבת כבדה, 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, להמס חמאה. מערבבים בסוכר, ואז מוסיפים אגסים וזורקים בעדינות למעיל. קוק, שנחשף, מתהפך פעם אחת, עד אגסים הם קרמל, על 5 עד 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
אגס
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
34
הסר מהמחבת ולשמור חם, מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
35
סיום ברווז ותפוחי אדמה
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ברווז שלם
36
כאשר השדיים מעושנים 10 דקות, בזהירות לפתוח לסכל (עשן ואדים יתנופפו). באמצעות מלקחיים, מעבירים שדיים לתבנית אפייה ומניחים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מלקחיים
רדיד אלומיניום
תנור
37
מעבירים תפוחי אדמה לסדין אפייה מעוטר ומניחים לצד ברווז בתנור. ברווז צלוי כדי doneness הרצוי, 7 עד 8 דקות עבור בינוני נדיר (מיד לקרוא מדחום מוכנס לתוך השדיים יקרא 57°).
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מדחום מטבח
תנור
38
העברת שדיים ללוח גילוף, אוהל עם נייר, ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך. כאשר תפוחי אדמה חמים, להסיר מהתנור, לכסות ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
39
בעוד ברווז נח, לסיים ירקות
מרכיבים שתצטרך
ירק
ברווז שלם
40
במחבת כבדה, 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, שמן חום עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
41
הוסף אספרגוס, גזר, תירס תינוק ו sauté עד השחי קל מחומם דרך, כ 7 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
תירס בייבי
גזר
42
סיום רוטב וברווז ומגישים
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ברווז שלם
43
במידת הצורך, לחמם רוטב על אש נמוכה. מערבבים באוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
רוטב
44
מחלקים פרוסות תפוחי אדמה בין 4 צלחות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
45
מפזרים חזה ברווז עם פלפל. החזקת סכין חדה בזווית 7°, לחתוך כל שד ברווז לפרוסות דקות. מסדרים פרוסות על גבי תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
תפוח אדמה
פלפל
ציוד שתשתמש בו
סכין
46
מניחים 1 אגס חצי בצד של כל צלחת ולסדר ירקות בצד השני. כף אוכמניות jus מעל צלחות ומגישים מיד.