קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות38
מגזין

חזה ברווז עם דובדבנים חמוצים

חזה ברווז עם דובדבנים חמוצים
חזה ברווז עם דובדבנים חמוצים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך אורז זעפרן pilaf, יין, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: חזה ברווז צלוי עם דובדבנים חמוצים, סלט אורז בר ללא גלוטן עם Chanterelles, דובדבנים חמוצים וקשיו שמנת חמוצה, ו ברווז צלוי עם דובדבנים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר קטן, לשלב את היין ודובדבנים יבשים ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
בכל אחד 2 מחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית. מתבלים את שדי הברווז משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה ברווזחזה ברווז
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4
להוסיף 6 חזה ברווז לכל מחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד משחימים היטב ונדיר בינוני, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים את שדי הברווז לתבנית אפייה, מכסים בנייר כסף ומחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוסיפים מחצית הפטריות והצלצלי לכל מחבת, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב פעם אחת, עד שהם השחמה, כ 4 דקות. לחשוף ולהוסיף 1/2 כוס מים לכל מחבת. מבשלים על חום גבוה בינוני, מגרד את כל חתיכות משחימים מן המחבתות, עד המים צמצמו בחצי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים חצי מתערובת הדובדבן והיין לכל מחבת ומבשלים עד שיופחתו בשליש, כ-3 דקות. לגרד את התוכן של מחבת 1 לתוך השני. מערבבים את חרדל הדבש ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חרדל דבשחרדל דבש
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר את שדי הברווז מהתנור ושופכים כל מיצים שהצטברו לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
חותכים את שדי הברווז לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומסדרים אותם על מגש מחומם.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
10
יוצקים כל מיצים גילוף לתוך הרוטב. מחממים את הרוטב בקצרה ושופכים אותו על הברווז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
11
מגישים מיד עם פילאף אורז זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)