קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק

חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק
חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לכם כמון טחון, טרגון, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק, חזה ברווז עם רוטב דובדבן כפול, ו חזה ברווז עם רוטב דובדבן-פלפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר כבד 2-3 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, שום, ושאלו, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים רסק עגבניות, פלפל שחור, כמון, פתיתי פלפל חמים, ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
רסק עגבניותרסק עגבניות
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
כמוןכמון
מלחמלח
3
מוסיפים פלפל ועגבניה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עגבנייהעגבנייה
4
מערבבים ביין, חומץ (לפי הטעם), וסוכר ומבשלים 1 דקה. מערבבים בחרדל, 1 1/2 דובדבנים כוסות, ונותר 1/2 כפית מלח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
חרדלחרדל
חומץחומץ
סוכרסוכר
מלחמלח
ייןיין
5
תערובת פירה בבלנדר עד חלקה מאוד, על 1 דקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). כוח רוטב דובדבן דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ולהעביר רוטב 1/4 כוס לקערה קטנה עבור ברווז זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
רוטברוטב
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מסננתמסננת
קערהקערה
6
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
להבקיע עור ברווז בתבנית צלב עם סכין חדה קטנה ברווז העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
8
לחמם מים במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום נמוך עד חם, ולאחר מכן להוסיף ברווז, צד העור למטה. לבשל ברווז, חשוף, על אש נמוכה, ללא סיבוב, עד רוב השומן הוא שניתנו העור הוא חום זהוב, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
להעביר ברווז לצלחת ולהשליך את כל אבל 1 כף שומן ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מברשת ברווז בכל רחבי עם רוטב דובדבן מקערה ולחזור למחבת, צד העור למעלה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
רוטברוטב
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
11
ברווז צלוי בתנור עד רושמת מדחום 57°( ראה הערה ' טבחים, להלן), על 8 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
12
להעביר ברווז ללוח חיתוך ולהגדיר מחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
13
תנו לברווז לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
14
מיד לאחר כיסוי ברווז, בזהירות לשפוך את כל השומן ממחבת, עוזב כל חתיכות חומות, ולהוסיף רוטב דובדבן שנותר, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
רוטברוטב
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מוסיפים 1 1/2 דובדבנים כוסות הנותרים. (דובדבנים יאבדו טעם אם מבושל; חום ממחבת יהיה רוטב חם.)
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
מחזיק סכין חדה בזווית של 45 מעלות, לחתוך ברווז לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
17
מפזרים עשבי תיבול קצוצים ומגישים עם רוטב דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
עשבי תיבולעשבי תיבול
רוטברוטב
1
משרד החקלאות ממליץ לבשל חזה ברווז לטמפרטורה פנימית של 77° כדי להבטיח כי כל חיידקים מזיקים נהרגים, אבל מאז אנחנו מעדיפים את הבשר בינוני נדיר, אנחנו מבשלים אותו רק135. לטעם שלנו, זה נותן את המידה המושלמת של doneness.* זמין ב dartagnan.com.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
בשרבשר

מרכיבים

1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)2קרום: פירורי קרקר גרהם4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/4 lb דובדבנים מתוקים כהים כגון בינג, לרבעים מגולענים1/4 lb דובדבנים מתוקים כהים כגון בינג, לרבעים מגולענים591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש680פלפל האבנרוחזה ברווז נטול עצמות עם עורחזה ברווז נטול עצמות עם עור1גבינת פרמזן מגוררתטרגון טרי קצוץ או עיריתטרגון טרי קצוץ או עירית3שיני שום, כתוששיני שום, כתוש1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כמון טחוןכמון טחון1גבינת פרמזן מגוררתשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ (1 קטן)בצל קצוץ (1 קטן)1עגבניות שזיף, קצוץ גסעגבניות שזיף, קצוץ גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל אדום קצוץ גס (בינוני 1/2)פלפל אדום קצוץ גס (בינוני 1/2)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פתיתי פלפל אדום יבשיםפתיתי פלפל אדום יבשים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח1גבינת פרמזן מגוררתשאלות קצוצות דקשאלות קצוצות דק2קרום: פירורי קרקר גרהם2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת1אוראו ממולאים כפוליםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2קרום: פירורי קרקר גרהם3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים