חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לכם כמון טחון, טרגון, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק, חזה ברווז עם רוטב דובדבן כפול, ו חזה ברווז עם רוטב דובדבן-פלפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר כבד 2-3 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, שום, ושאלו, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ 7 דקות.
תערובת פירה בבלנדר עד חלקה מאוד, על 1 דקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). כוח רוטב דובדבן דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ולהעביר רוטב 1/4 כוס לקערה קטנה עבור ברווז זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
רוטב
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מסננת
קערה
6
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
להבקיע עור ברווז בתבנית צלב עם סכין חדה קטנה ברווז העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סכין
8
לחמם מים במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום נמוך עד חם, ולאחר מכן להוסיף ברווז, צד העור למטה. לבשל ברווז, חשוף, על אש נמוכה, ללא סיבוב, עד רוב השומן הוא שניתנו העור הוא חום זהוב, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
להעביר ברווז לצלחת ולהשליך את כל אבל 1 כף שומן ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מברשת ברווז בכל רחבי עם רוטב דובדבן מקערה ולחזור למחבת, צד העור למעלה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
רוטב
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
11
ברווז צלוי בתנור עד רושמת מדחום 57°( ראה הערה ' טבחים, להלן), על 8 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
12
להעביר ברווז ללוח חיתוך ולהגדיר מחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מחבת
13
תנו לברווז לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
14
מיד לאחר כיסוי ברווז, בזהירות לשפוך את כל השומן ממחבת, עוזב כל חתיכות חומות, ולהוסיף רוטב דובדבן שנותר, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
רוטב
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
מוסיפים 1 1/2 דובדבנים כוסות הנותרים. (דובדבנים יאבדו טעם אם מבושל; חום ממחבת יהיה רוטב חם.)
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
16
מחזיק סכין חדה בזווית של 45 מעלות, לחתוך ברווז לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סכין
17
מפזרים עשבי תיבול קצוצים ומגישים עם רוטב דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
עשבי תיבול
רוטב
1
משרד החקלאות ממליץ לבשל חזה ברווז לטמפרטורה פנימית של 77° כדי להבטיח כי כל חיידקים מזיקים נהרגים, אבל מאז אנחנו מעדיפים את הבשר בינוני נדיר, אנחנו מבשלים אותו רק135. לטעם שלנו, זה נותן את המידה המושלמת של doneness.* זמין ב dartagnan.com.