חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק
חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לכם כמון טחון, טרגון, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק, חזה ברווז עם רוטב דובדבן כפול, ו חזה ברווז עם רוטב דובדבן-פלפל (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר כבד 2-3 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, שום, ושאלו, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ 7 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות, פלפל שחור, כמון, פתיתי פלפל חמים, ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב, 30 שניות.
מוסיפים פלפל ועגבניה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, כ -5 דקות.
מערבבים ביין, חומץ (לפי הטעם), וסוכר ומבשלים 1 דקה. מערבבים בחרדל, 1 1/2 דובדבנים כוסות, ונותר 1/2 כפית מלח ומבשלים 1 דקה.
תערובת פירה בבלנדר עד חלקה מאוד, על 1 דקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). כוח רוטב דובדבן דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ולהעביר רוטב 1/4 כוס לקערה קטנה עבור ברווז זיגוג.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
להבקיע עור ברווז בתבנית צלב עם סכין חדה קטנה ברווז העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
לחמם מים במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום נמוך עד חם, ולאחר מכן להוסיף ברווז, צד העור למטה. לבשל ברווז, חשוף, על אש נמוכה, ללא סיבוב, עד רוב השומן הוא שניתנו העור הוא חום זהוב, על 25 דקות.
להעביר ברווז לצלחת ולהשליך את כל אבל 1 כף שומן ממחבת.
מברשת ברווז בכל רחבי עם רוטב דובדבן מקערה ולחזור למחבת, צד העור למעלה.
ברווז צלוי בתנור עד רושמת מדחום 57°( ראה הערה ' טבחים, להלן), על 8 דקות עבור בינוני-נדיר.
להעביר ברווז ללוח חיתוך ולהגדיר מחבת בצד.
תנו לברווז לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות.
מיד לאחר כיסוי ברווז, בזהירות לשפוך את כל השומן ממחבת, עוזב כל חתיכות חומות, ולהוסיף רוטב דובדבן שנותר, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות.
מוסיפים 1 1/2 דובדבנים כוסות הנותרים. (דובדבנים יאבדו טעם אם מבושל; חום ממחבת יהיה רוטב חם.)
מחזיק סכין חדה בזווית של 45 מעלות, לחתוך ברווז לפרוסות.
מפזרים עשבי תיבול קצוצים ומגישים עם רוטב דובדבן.
משרד החקלאות ממליץ לבשל חזה ברווז לטמפרטורה פנימית של 77° כדי להבטיח כי כל חיידקים מזיקים נהרגים, אבל מאז אנחנו מעדיפים את הבשר בינוני נדיר, אנחנו מבשלים אותו רק135. לטעם שלנו, זה נותן את המידה המושלמת של doneness.* זמין ב dartagnan.com.