חזה ברווז צרוב ברוטב תאנה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 377 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עירית, חמאה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות, חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב זנגביל-ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים כל חזה ברווז בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חזה ברווז
2
מחממים את שמן הירקות במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיף את העור בצד ברווז למטה ולהפחית את החום לנמוך, בישול כמו השומן לאט הופך פריך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
4
לאחר העור הוא פריך וזהוב חום, להעיף ולהמשיך לבשל עד מדחום קורא 128 עד 130 מעלות F כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד (עבור doneness בינוני נדיר), 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
5
העברה לצלחת או קרש חיתוך ולאפשר לנוח על 5 דקות. זה יהיה carryover לבשל על 135 מעלות F. לא אוהל עם נייר כדי להבטיח את העור ברווז יישאר פריך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רדיד אלומיניום
1
יוצקים את כל אבל 1 או 2 כפות של שומן מן המחבת, שמירה על עודף לשימוש אחר. על חום בינוני, להוסיף את שאלוט ומבשלים עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את השרי ומפחיתים בחצי. לאחר מכן, מוסיפים את מרק העוף, ריבת תאנה וחומץ בלסמי, וממשיכים להתבשל עד שהרוטב התעבה והוא מתקתק, עוד 5 עד 7 דקות.