קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

חזה בריסקט בלגי

חזה בריסקט בלגי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בריסקט אייל בלגי. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 485 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, מלח כשר, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה מושלם עבור חנוכה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו חזה בקר בלגי צלוי, ארנב מטוגן בשיכר בלגי, ו אנדיב בלגי מטובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשר העונה עם מלח. לעטוף בחוזקה פלסטיק צמרמורת לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
בואו חזה בקר לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה.
3
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מערבבים חרדל, סוכר חום, וג ' ינג ' ר בקערה קטנה. Unwrap בריסקט, מקום על מתלה תיל להגדיר בתוך גיליון אפייה גדול rimmed, ולשפשף תערובת חרדל על פני חזה בקר. צלוי עד העליון הוא השחמה יפה, 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הסר חזה מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בינתיים, לחמם שומן חזיר בסיר גדול כבד avenproof מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים בצל; מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד חום זהוב עמוק, 8-10 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף קמח, לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מריחה אגוזים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
מוסיפים עלי דפנה, שיכר ומניות. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
איילאייל
9
מוסיפים חזה בקר, מכסים ומעבירים לתנור. Braise, פונה כל 30 דקות, עד מזלג מכרז, 3-4 שעות. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
העברת בריסקט ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
אם צמות נוזל הוא דק, להביא לרתיחה, להפחית, ומבשלים, ברפרוף משטח לפי הצורך, עד עבה מספיק כדי מעיל כפית; העונה עם מלח, במידת הצורך. פרוס חזה בקר כנגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
(צינור גדול)(צינור גדול)
12
מגישים עם צמה נוזלית.
13
לעשות קדימה: בריסקט ניתן braised 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים בצלימת נוזלים.