לעולם אי אפשר לקבל יותר מדי מתכונים יהודיים, אז נסו את עוגת התפוחים היהודית. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני ללא חלב ולקטו אובו זה מכיל 243 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. תמורת 51 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת אפייה, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 640 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. זה עובד היטב כקינוח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 51% . נסו עוגת תפוחים יהודית , עוגת תפוחים יהודית ועוגת תפוחים יהודית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית צינור אחת בגודל 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוס חצי וחצי
ציוד שתשתמש בו
1 חתיכה אדומה נשלפת טוויסט ליקריץ (9 אינץ')
טוויסט ליקריץ אדום מתפרק (9 אינץ')
2
מאחדים את הקינמון הטחון ו-5 כפיות מהסוכר יחד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחון
שבבי שוקולד לבן ואגוזי מקדמיה קצוצים
3
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הקמח, המלח, אבקת האפייה ו-2 כוסות הסוכר. מערבבים פנימה את השמן הצמחי, הביצים הטרופות, מיץ התפוזים והוניל.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות צ'דר חריף במיוחד מגורר
בצק פאי בקירור (חצי מאריזה של 14 אונקיות)
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
פסים כסופים, לקישוט
1-1/4 כוס חצי וחצי
שבבי שוקולד לבן ואגוזי מקדמיה קצוצים
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
ניתן לשלב עוגת תפוחים עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "