חזה הודו מתובל
שד הודו מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 404 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חצאי חזה הודו על העור, מיץ לימון, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: חזה הודו מתובל, חזה הודו מעושן מתובל בצ'ילי, ו הודו הודי מתובל וראגו ירקות.
הוראות
במעבד מזון, מחית את היוגורט עם בצל, שום, ג ' ינג ' ר, מיץ לימון, כורכום, כמון, כוסברה, קינמון וקיין.
מניחים את השדיים טורקיה על תבנית אפייה גדולה.
יוצקים את מרינדה יוגורט על טורקיה ולשפשף אותו על שני הצדדים מתחת לעור. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות ועד 24 שעות.
הסר את טורקיה מהמקרר 1 שעה לפני הצלייה.
להעביר את השדיים טורקיה (עם כל מרינדה שנדבקת אליהם) למחבת צלייה גדולה, צד העור למעלה. מתבלים במלח ופלפל ומטפטפים את החמאה על העור. צלי במשך 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 וצלה במשך 50 דקות יותר, או עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם החזה 16
להעביר את ההודו ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות. לגלף ולשרת.