חזה הודו עם מלית צדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 60 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 981 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם בייקון, עלי פטרוזיליה, מרווה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. עם כפית נסו חזה הודו עם מילוי ורוטב, חזה הודו עם נקניק-מילוי משמש, ו צליה: חזה הודו עם מילוי חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש נמוכה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר בייקון ולהניח בצד כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
3
מוסיפים בצל, סלרי ומרווה לשומן בייקון שניתנו במחבת, ומבשלים עד בצל שקוף וסלרי רך, כ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים מרווה ולחם שבור למחבת. מערבבים פטרוזיליה, חמאה, צדפות, מלח ופלפל. קל לזרוק מלית, אבל לערבב היטב, ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 עד 3 כפיות מלח ים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
רכז לימונדה מופשר, מחולק
1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
פרפר חזה טורקיה עם צד חלק למטה וכאלה, קיפול הקצוות מעל להחזיק מלית. (ייתכן שתרצה לאבטח עם שיפודים או חוט מטבח כותנה.) חזה טורקיה העונה עם מלח ופלפל ומניחים לתוך התנור לצלות עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של כ 160 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חצי חזה הודו בעור
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
רוטב חם שמן שומשום
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בעוד טורקיה בתנור, מניחים את צוואר טורקיה ואת giblets בסיר בינוני עם 4 כוסות מים ומבשלים עד שיש לך כ 1 כוס של מניות giblet. שמור את הצוואר ואת giblets, הסרת בשר מהצוואר כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד ולקצוץ giblets. כאשר טורקיה נעשית, להסיר את השד לצלחת לתת מנוחה במשך 20 דקות לפני חיתוך. לרפרף את רוב השומן ממיצי המחבת, בהזמנת 1/3 כוס השומן.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את היין למיצי המחבת הנותרים ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי. בסיר נפרד, חום שמורות 1/3 כוס שומן ו לטאטא בקמח מעל חום נמוך בינוני במשך כמה דקות כדי להפוך רביכה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים מלאי והפחתת יין, ממשיכים לבשל עד שהרוטב רותח.
מרכיבים שתצטרך
צמצום
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
הוסף מבושל שמורות וקצוץ קרביים ובשר צוואר. פרוס טורקיה לחשוף פנים ממולאים ולסדר על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק