קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

חזה הודו צלוי עם רוטב שום צלוי

חזה הודו צלוי עם רוטב שום צלוי
חזה הודו צלוי עם רוטב שום קלוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 271 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-608 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם טימין, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חזה הודו צלוי עם רוטב, חזה הודו צלוי עם רוטב רוזמרין, ו חזה הודו צלוי עם פסטו הדרים ורוטב שאלוט.

הוראות

1
מחממים תנור, מכינים כנפי תרנגול הודו: מחממים התנור ל 350 ° F. קוצצים את כנפי תרנגול ההודו לחתיכות עם סכין קצבים או סכין מטבח כבדה (או שיש הקצב שלך לעשות את זה בשבילך).
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מעיל את הכנפיים עם קצת שמן זית ומלח היטב. לסדר בשכבה אחת במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
צולים את השום וכנפי הודו קצוצות: חותכים את החלק העליון 1/4 של ראשי השום וזורקים. נרפד את הראשים בנייר אלומיניום וטפטף את שמן הזית הנותר על השום. סגור את נייר הכסף והנח במחבת הצלייה עם כנפי ההודו.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
שים את המחבת בתנור וצלה ב 177° במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר את השום (לא לפתוח), להפוך את חתיכות טורקיה וצולים עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6
שטפו את שד ההודו, הניחו לשבת: בעוד כנפי ההודו נצלות, הוציאו את שד ההודו מהחבילה שלו, שטפו תחת מים קרים והתייבשו עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
כנפי עוףכנפי עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
תן לו לשבת בחוץ לבוא לטמפרטורת החדר.
8
הפוך מניית כנף טורקיה: כאשר כנפי טורקיה מוכנים, למקם אותם בסיר בינוני לכסות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הוסף כוס מים למחבת הצלייה וגרד את כל חתיכות השחמה עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
10
תוסיף את זה לסיר עם כנפי ההודו. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
מחממים את התנור ל 425 ° F. מצפים את שד טורקיה עם יותר שמן זית, ואז מפזרים אותו בכל רחבי עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מפזרים אותו גם עם פלפל שחור, טימין ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
מניחים את העור חזה הודו בצד על מדף במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
יוצקים 1 כוס מים לתחתית המחבת (זה יעזור למנוע את התנור מעישון).
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
שים את ההודו בתנור ותבשל במשך 10 דקות. להפוך את החום עד 177° ומבשלים עד החלק העבה ביותר של השד קורא155 עם מדחום בשר, על 80-90 דקות עבור שד 6 עד 7 קילו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
(שימו לב שהטמפרטורה הפנימית תמשיך לעלות לאחר שתוציאו את תרנגול ההודו מהתנור למנוחה.) כדי להיות בצד הבטוח כדי לשמור מפני overcooking טורקיה, לבדוק את הטמפרטורה הפנימית של השד לאחר שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
יוצקים את מרק טורקיה דרך מסננת משובחת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
מרק טורקיהמרק טורקיה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
ממיסים את 2 כפות החמאה בסיר קטן ומערבבים בקמח. מבשלים את תערובת קמח החמאה על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא צבע של קפה עם שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את מרק טורקיה חם לתערובת קמח החמאה על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן. מערבבים מספיק מרק כדי להפוך רוטב דק, על 2-3 כוסות. לסחוט את כל השום מראשי השום לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
4
מבשלים בעדינות בעוד שד טורקיה מבשל, הוספת יותר מרק הודו או מים אם הרוטב מקבל עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מרק טורקיהמרק טורקיה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
הסר את טורקיה מהתנור, תן לנוח: כאשר שד טורקיה מוכן, להסיר אותו מהתנור, לכסות אותו בנייר כסף ולתת לו לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
יוצקים את הרוטב לתוך בלנדר פירה עד חלקה. להחזיר את הרוטב לסיר ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. מערבולת ב 1 כף חמאה כדי לסיים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
חתוך את חזה ההודו: 
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
3
חותכים ישר למטה מעצם השדרית (עצם השדרית מפרידה כל מחצית מהשד) עד שהסכין שלך פוגעת בעצם השד. חותכים את הבשר, באמצעות שבץ קצר עם הסכין, לשחרר את הבשר מן העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
אם אתה רוצה, למשוך את המכרז מתחת לשד ולפרוס את החתיכה בנפרד; זה נוטה ליפול את שאר השד כאשר אתה פורס אותו בכל מקרה. חותכים את השד deboned ומגישים.