קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות71
מגזין

חזה החזיר של גייל סימונס

חזה החזיר של גייל סימונס
המתכון של החזיר של גייל סימונס מוכן בערך 4 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. לכו לחנות ותביאו שמן צמחי, מניית בקר, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. מתכונים דומים: Rarebit וולשי של גייל סימונס עם גינס וביצה מטוגנת, בריסקט עם Gremolata חזרת, ו בשר בקר עם רוטב חזרת.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
עונת חזה הבקר בנדיבות עם מלח ופלפל. בתוך תבשיל יצוק גדול מאוד אמייל, חום 3 כפות של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
3
מוסיף את חזה הבקר ומבשלים על חום גבוה בינוני, מסתובב, עד השחמה בכל רחבי, על 12 דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את חזה בקר כדי גיליון אפייה rimmed, צד שומן למעלה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן מן התבשיל.
5
מוסיפים את הבצל וחצי של השום ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את הגזר, גזר לבן וסלרי ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה כתמים, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
7
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס חזרת מוכן עם השום הנותר 1/2 כף שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מורחים את הדבק שום חזרת על הצד השמן של חזה הבקר.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
יוצקים את היין האדום לתוך התבשיל. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום גבוה, גירוד את חתיכות השחמה מתחתית התבשיל, 1 דקה. לדחוף את הירקות לצד של התבשיל ולהוסיף את עלי המפרץ. הגדר את חזה הבקר, צד חזרת למעלה, במרכז התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
10
יוצקים את מלאי הבשר סביב בריסקט ולהביא לרתוח על חום מתון. מכסים את התבשיל, מעבירים לתנור ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
לפזר את תפוחי האדמה סביב חזה בקר, לכסות ולבשל במשך כ 2 שעות ארוכות יותר, עד הבשר הוא רך מאוד. הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
לחשוף את התבשיל ולצלות במשך כ -30 דקות, עד חזה החזה הוא השחמה על גבי והרוטב התעבה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
13
בזהירות להעביר את חזה הבקר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 30 דקות. השליכו את עלי המפרץ. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הירקות מגש הגשה לכסות עם נייר כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
יוצקים את נוזל בישול חזה לתוך מפריד שומן ולתת לעמוד עד השומן עולה על פני השטח.
15
יוצקים את נוזל הבישול לתוך סירת רוטב ולהשליך את השומן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
16
לטאטא את 1/4 כוס הנותרים של חזרת מוכן לתוך הרוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
דק לחתוך את חזה הבקר על פני התבואה ולהעביר את המגש עם הירקות. כפית חלק מהרוטב על חזה הבקר וירקות ומגישים, עובר את הרוטב הנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות