חזה חג עם בצל מתובל Jus
רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. גשו לסופר וקנו דלורית, שמן צמחי, עגבניות שימורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . וזה מעולה. מתכונים דומים: חזה חג, עוגת חזה חג, ו חזה חג.
הוראות
מחממים את השמן בסיר 8 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ודלעת ומבשלים על אש בינונית עד שהם רכים.
מתבלים את הבשר לפי הצורך. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים את הבשר לסיר ומבשלים עד שהוא משחימים היטב מכל הצדדים.
מוסיפים את המרק, מיץ תפוזים, יין, סוכר חום ועגבניות לסיר וחום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. תחזיר את הבשר לסיר. לכסות ולבשל במשך 2 שעות.
החזירו את הירקות לסיר. מכסים ומבשלים 1 שעה או עד הבשר הוא מזלג מכרז.
מגישים את הבשר עם הירקות והרוטב.