חזה עגל מטוגן עם מילוי תפוחי אדמה ובצל נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 954 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, קורנפלור, שמיר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: חזה עגל עם מילוי פרפל, חזה עגל ממולא צלוי, ו חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות.
הוראות
1
מכסים תפוחי אדמה עם מים קרים מלוחים על ידי 1 אינץ ' בסיר 4 ליטר, ואז מבשלים במהירות, חשוף, מעל חום מתון עד רק רך, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מסננים תפוחי אדמה במסננת, וכאשר קריר מספיק כדי להתמודד, לקלף, ולאחר מכן דק פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מוסיפים תפוחי אדמה, מלח ופלפל לבצל ומחית גס עם מזלג. מגניב לחמם ומערבבים ביצה ושמיר עד בשילוב. מגניב לגמרי, חשוף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1
חותכים כיס 7 על ידי 5 אינץ 'במרכז בשר מקביל עצם, משאיר גבול 1/2 אינץ' של בשר מסביב. כיס מילוי רופף עם מילוי תפוחי אדמה וכיס לתפור סגור בצד לחתוך עם חוט מחט ומטבח (ולתפור כל דמעות).
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
2
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
עגל לטפוח יבש ולשפשף בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
שמן חום בסיר כבד 5-6 ליטר רחב מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, אז עגל חום, צד בשר למטה, 5-7 דקות. הפוך עגל מעל ולהוסיף יין. מרתיחים, חשופים, עד היין מופחת בחצי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים מרק ועלי דפנה וחוזרים לרתיחה. מכסים את הסיר בחוזקה במכסה ומעבירים לתנור, ואז מטגנים עד שהבשר רך מאוד, כ -2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
העברת עגל ללוח חיתוך באמצעות מרית מתכת רחבה גדולה ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
Discard bay leaves and skim off fat from pan juices. מביאים מיצי פאן לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
להקציף יחד שמנת קורנפלור בקערה קטנה ולהקציף לתוך מיצי פאן. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 2 עד 3 דקות. אם תרצה, יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה (מוצקים להשליך). מערבבים בשמיר, מיץ לימון, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-
4
להשליך חוט מטבח מבשר עגל לחתוך בשר מעצמות על ידי החזקת סכין נגד עצם כפי שאתה חותך.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
רול פירות צהוב אחד
5
העברת בשר ממולא ללוח חיתוך פרוסה lengthwise 1 אינץ עבה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
לחתוך בין הצלעות כדי להפריד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
7
מגישים פרוסות עגל וצלעות ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
1
* הקפד לשאול את הקצב שלך עבור החלק האחורי (או בשרי) של חזה העגל. (תצטרך עובי 2-3 אינץ ' של בשר כדי להיות מסוגל לעשות כיס.) * מלית ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* עגל יכול להיות מטוגן 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם, מכוסה, מעל חום מתון.