חזה עגל מטוגן עם מילוי תפוחי אדמה ובצל
חזה עגל מטוגן עם מילוי תפוחי אדמה ובצל נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 954 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, קורנפלור, שמיר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: חזה עגל עם מילוי פרפל, חזה עגל ממולא צלוי, ו חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות.
הוראות
מכסים תפוחי אדמה עם מים קרים מלוחים על ידי 1 אינץ ' בסיר 4 ליטר, ואז מבשלים במהירות, חשוף, מעל חום מתון עד רק רך, 25 עד 30 דקות.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב, 10 עד 12 דקות.
מסננים תפוחי אדמה במסננת, וכאשר קריר מספיק כדי להתמודד, לקלף, ולאחר מכן דק פרוסה.
מוסיפים תפוחי אדמה, מלח ופלפל לבצל ומחית גס עם מזלג. מגניב לחמם ומערבבים ביצה ושמיר עד בשילוב. מגניב לגמרי, חשוף.
חותכים כיס 7 על ידי 5 אינץ 'במרכז בשר מקביל עצם, משאיר גבול 1/2 אינץ' של בשר מסביב. כיס מילוי רופף עם מילוי תפוחי אדמה וכיס לתפור סגור בצד לחתוך עם חוט מחט ומטבח (ולתפור כל דמעות).
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
עגל לטפוח יבש ולשפשף בכל רחבי עם מלח ופלפל.
שמן חום בסיר כבד 5-6 ליטר רחב מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, אז עגל חום, צד בשר למטה, 5-7 דקות. הפוך עגל מעל ולהוסיף יין. מרתיחים, חשופים, עד היין מופחת בחצי, על 4 דקות.
מוסיפים מרק ועלי דפנה וחוזרים לרתיחה. מכסים את הסיר בחוזקה במכסה ומעבירים לתנור, ואז מטגנים עד שהבשר רך מאוד, כ -2 שעות.
העברת עגל ללוח חיתוך באמצעות מרית מתכת רחבה גדולה ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 15 דקות.
Discard bay leaves and skim off fat from pan juices. מביאים מיצי פאן לרתיחה.
להקציף יחד שמנת קורנפלור בקערה קטנה ולהקציף לתוך מיצי פאן. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 2 עד 3 דקות. אם תרצה, יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה (מוצקים להשליך). מערבבים בשמיר, מיץ לימון, ומלח ופלפל לפי הטעם.
להשליך חוט מטבח מבשר עגל לחתוך בשר מעצמות על ידי החזקת סכין נגד עצם כפי שאתה חותך.
העברת בשר ממולא ללוח חיתוך פרוסה lengthwise 1 אינץ עבה.
לחתוך בין הצלעות כדי להפריד.
מגישים פרוסות עגל וצלעות ברוטב.
* הקפד לשאול את הקצב שלך עבור החלק האחורי (או בשרי) של חזה העגל. (תצטרך עובי 2-3 אינץ ' של בשר כדי להיות מסוגל לעשות כיס.) * מלית ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* עגל יכול להיות מטוגן 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם, מכוסה, מעל חום מתון.