חזה עוף אפוי מצופה בעשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף אפוי מצופה בעשב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, פירורי לחם, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חזה עוף אפוי מצופה בעשב, חרדל הרב מצופה חזה עוף Skinnytaste, ו חזה עוף מצופה בעשב חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות פטיש בשר, חזה עוף פאונד בין יריעות פלסטיק לעטוף 1/2-עד 3/4 אינץ ' עובי. מסדרים עוף בתבנית זכוכית 15x10x2 אינץ'.
יוצקים מיץ לימון מעל. מכסים ומקררים 1 שעה.
הסר עוף מן המנה להתייבש עם מגבות נייר.
מחממים תנור ל 450°f. להמס חמאה עם שמן בסיר קטן על חום בינוני; מגניב מעט.
מערבבים פירורי לחם, בזיליקום, פטרוזיליה, רוזמרין, מלח ופלפל בצלחת עוגה.
מברשת חזה עוף משני הצדדים עם תערובת חמאה מומסת. עוף מעיל משני הצדדים עם תערובת פירורי לחם.
מניחים עוף על תבנית אפייה.
אופים עד העוף מבושל דרך ופירורי לחם הם זהובים, על 20 דקות.
מגישים, עוברים פלחי לימון לצד.