חזה עוף בלסמי-שום
חזה עוף בלסמי-שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שיני שום, חמאה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו דבש-שום-חזה עוף בלסמי, בלסמי, שום, בזיליקום חזה עוף במרינדה, ו חזה עוף בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים חזה עוף במלח ופלפל.
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים עוף, ומבשלים 6 עד 7 דקות בכל צד או עד לסיום.
מוסיפים מרק עוף ו 4 מרכיבים הבאים למחבת, ומבשלים 5 דקות או עד מעט מעובה, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת.