קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

חזה עוף בלסמי-שום

חזה עוף בלסמי-שום
חזה עוף בלסמי-שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שיני שום, חמאה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו דבש-שום-חזה עוף בלסמי, בלסמי, שום, בזיליקום חזה עוף במרינדה, ו חזה עוף בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים חזה עוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מלח ופלפלמלח ופלפל
2
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים עוף, ומבשלים 6 עד 7 דקות בכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר עוף, ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
4
מוסיפים מרק עוף ו 4 מרכיבים הבאים למחבת, ומבשלים 5 דקות או עד מעט מעובה, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מגישים עוף ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב

ציוד