חזה עוף ממולא תאנים טריות וגבינת עיזים
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? חזה עוף ממולא תאנים טריות וגבינת עיזים יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. אם יש לך שום, תאנים, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חזה עוף ממולא תאנים טריות וגבינת עיזים, חזה עוף צלוי ממולא בגבינת עיזים ושום טרי, ו גבינת עיזים ובזיליקום ממולאים חזה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חזה העוף, חלק בצד למעלה, על משטח עבודה עם החלק העבה ביותר לימינך. פרפר השד על ידי חיתוך דרך הצד העבה לכיוון הצד המחודד, כך שאתה יכול לפתוח את השד כמו ספר.
מפזרים את השדיים עוף butterflied בפנים ובחוץ עם כף של עלי טימין, קמצוץ של מלח, ו טחינה של פלפל.
בקערה קטנה לשלב את הכף הנותרת טימין, התאנים, גבינת עיזים, 1 כף שמן זית, שום, כפית מלח, וטחינה של פלפל שחור, לשלב. כפית את המילוי על צד אחד של כל חזה עוף, מחלק אותו באופן שווה. סגור את העוף מעל המילוי. לעטוף פרוסת פנצ ' טה סביב כל חזה עוף. החזק את השד סגור ואת pancetta במקום עם קיסם או שיפוד מתכת קטן.
שמן גדול (על 13 9 אינץ') רדוד flameproof תבנית אפייה עם הנותרים 1 כף שמן זית.
מניחים את חזה העוף במחבת וצולים בתנור במשך 10 דקות. הפעל וצלה את הצד השני עד מבושל דרך, על 10 דקות.
הסר את המחבת מהתנור; העבר את העוף למגש הגשה ומכסה בנייר כסף.
מוסיף את היין למחבת וחום לרתיחה על חום גבוה, גירוד את השחמה והפחתת היין לסירופ, על 5 דקות.
טפטוף היין מעל העוף, ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;